REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai susituokusių manekenės V. Repčenkaitės ir filmų prodiuserio Mindaugo Vosyliaus meilės vaisius šiandien išvydo pasaulį. Rugpjūčio 18 dienos rytą gimusi mergaitė – pirmasis poros vaikas. Tiek Violeta, tiek Mindaugas turi atžalų iš ankstesnių santuokų.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt kalbinta Violetos mama Sabina Repčenkienė neslėpė džiaugsmo dar kartą tapusi senele. „Jau buvau aplankiusi anūkę. Na negaliu slėpti, didelis džiaugsmas. Tiek Violeta, tiek mergytė jaučiasi puikiai“, – susijaudinusi kalbėjo moteris.

REKLAMA

Manekenės mama patikino, jog gimdymas praėjo lengvai ir greitai. Nežinia, kada V. Repčenkaitė su dukrele sugrįš namo. Laiminga senelė pripažino, jog tėvai dar nėra apsisprendę dėl dukros vardo.

V. Repčenkaitė kartu su buvusiu sutuoktiniu Titu Blėdžiu prieš ketverius metus susilaukė sūnaus Mato. Birželio pradžioje manekenės vyru tapęs Mindaugas Vosylius iš pirmosios santuokos turi vienuolikmetį sūnų. Vyras yra prisipažinęs, jog savo atžalos nėra matęs jau 10 metų.Violeta Repčenkaitė jau sūpuoja dukrą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų