REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Atrodo, Natalijos ir Deivydo skyrybų procesas – neišvengiamas dalykas. Pasklidusius gandus, jog tai tik vienas iš poros reklaminių triukų, paneigė besiskiriančių sutuoktinių susitikimas, įvykęs netrukus LNK televizijos eteryje pasirodysiančioje laidoje „Žvaigždžių klubas“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos žvaigždžių gyvenimo užkulisius netrukus narpliosiantys Vitalijus Cololo ir grupės „YVA“ lyderė Natalija Zvonkė pirmajai laidai pasirinko šviesiaplaukei artimas temas. Laidos svečius vedėjai bandė kvosti apie jų širdies reikalus. Tačiau ne visi pasidavė ir širdies atverti nedrįso.

REKLAMA

Viena svečių Oksana Pikul tik šmaikščiai išsisukinėjo užklausus apie josios santykius su krepšininku Simu Jasaičiu. Tačiau laidos vedėjai patikrino, ar porai yra šansų ilgai ir laimingai kartu nugyventi gyvenimą.

Cololo nusistebėjo sužinojęs, jog Oksana kartu su Simu net krepšinio nežaidžia. Tad įgrūdęs kamuolį į rankas išbandė, ar Simas turės ką su mylimąja veikti. O. Pikul piktas spėliones paneigė įmesdama į krepšį.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su Zvonke ir Cololo bendravęs Merūnas jau be užuolankų kalbėjo, jog kitą vasarą ant piršto sužibs vestuvinis žiedas. Tačiau kalbus nebuvo – gal sužadėtinė Erika prigrasė puotos smulkmenų žurnalistams neišduoti? Merūnas tik patvirtino, jog jei viskas priklausytų tik nuo jo – švęsti galėtų ir pulkas smalsių žiniasklaidos atstovų.

Vos filmavimo aikštelėje pasirodžius prodiuseriui, dainų ir muzikos autoriui Natalijos „be penkių minučių“ buvusiam vyrui Deivydui Zvonkui, laidos vedėja sėdo prie studijoje įrengto baro, gėrė „Olialia pupytės“ Marinos Daščenkos tiekiamus kokteilius ir tik tylomis klausėsi vyriško Cololo ir Zvonkaus pokalbio. Vyras nesigėdijo girdint dar oficialiai žmonai prisipažinti, jog save laiko „vedusiu, bet neįsipareigojusiu“. Suprask – ieškančio naujų romanų.

Deivydas prisipažino, jog nepabijos ir dar kartą ves, jei tik atsiras tinkama pretendentė. Kokia ji? „Merginoje man svarbiausia akys, tiek kairė, tiek dešinė“, – atsakydamas šmaikštavo Zvonkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų