REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesuvaldė traktoriaus

REKLAMA

Septyniolikmetei sumušta galva, kairysis petys. Sunkesnių sužalojimų vairuotoja išvengė, ji išleista gydytis į namus. Incidentas įvyko, kai merginos patėvis jai liepė sėstis prie vairo, o pats stūmė traktorių, kad šis užsivestų.

REKLAMA
REKLAMA

Nesuvaldyta transporto priemonė keliuku, skiriančiu kaimynus, nuskriejo į pastatą.

Pirmadienio popietė ne itin maloniai prasidėjo Perekšliuose gyvenantiems Radzevičiams bei jų kaimynams. Ramiai pavėsyje įsitaisiusi tvarkyti svogūnus perekšlietė Antanina Radzevičienė išgirdo stiprų trenksmą.

REKLAMA

„Net sustingau. Iš pradžių bijojau eiti pažiūrėti, kas atsitiko. Pamaniau, kad traktorius visą verandą išvertė“, – „Sekundei“pirmadienio įvykius pasakojo A.Radzevičienė.

Moteris sakė, kad dar iki avarijos išgirdo kaimynų traktoriaus gausmą.

„Jų traktorius niekada taip greitai neužsivesdavo, o dabar užsikūrė stebėtinai greitai. Net nustebau. Tačiau mano mintis nustelbė vėlesni įvykiai, – kalbėjo pašnekovė. – Visa laimė, kad rimčiau niekas nesužalotas.“

REKLAMA
REKLAMA

Dėkoja likimui

Rodydama ranka į traktoriaus gėlių darželyje paliktas vėžes, rajono gyventoja džiaugėsi, kad tada, kai įvyko avarija, neravėjo šalia namo.

„Mane turbūt traktorius būtų priplojęs prie verandos, jei būčiau buvusi kieme. Baisu net pagalvoti, kas būtų atsitikę, jei kieme būtų žaidę anūkai su kaimynų vaikais“, – kalbėjo perekšlietė.

Jai pritarė vakar tėvų atvažiavęs aplankyti sūnus Egidijus. Jis neslėpė, kad avarijos padarinius sutvarkyti kainuos nemenkus pinigus.

„Namas nedraustas. Sugadinta jo siena, palangė iš lauko pusės, kambaryje nubyrėjo tinkas, išstumta plyta. Kaimynai tėvams žadėjo bent kiek atlyginti nuostolį“, – pasakojo panevėžietis.

Ketina draustis

Skaudžiausia A.Radzevičienei, kad žalos pridarę kaimynai po incidento pradėjo šaukti. Nusiramino tik tada, kai išgirdo grasinimą iškviesti policijos pareigūnus.

 

Vaida REPOVIENĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų