REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekonominiu sunkmečiu išvarginti ir grynuosius pinigus praradę Lietuvos milijonieriai senas skolas sugrąžina netgi atsisveikindami su savo brangiais „žaislais“ – šimtus tūkstančių litų kainuojančiais retais automobiliais.

REKLAMA
REKLAMA

Taip su šilumą Vilniaus mieste teikiančia bendrove „Vilniaus energija“ už kelis šimtus tūkstančių litų siekiančias skolas karo kirvį nutarė užkasti vienas žinomas verslininkas, ekonominio pakylimo metais mėgdavęs išdidžiai vairuoti legendinio superšnipo Džeimso Bondo vizitine kortele tapusią sportinę „Aston Martin DB9“ mašiną.

REKLAMA

Kadangi „Vilniaus energijai“ skola taip ir liko nesugrąžinta, nuo šiol brangų sportinį automobilį galės įsigyti kiekvienas juo susidomėjęs vairuotojas.

Užsienio turtuolių ir scenos garsenybių pamėgta mašina iki šiol stovi „Vilniaus enegrijos“ garaže. Tačiau vis dar neatsiranda norinčių už  2005 metais pagamintą „Aston Martin“ sumokėti daugiau nei 260 tūkst. litų.

Nei „Vilniaus energija“, nei skolininkus medžiojantys kreditoriai kažkodėl nelinkę atskleisti prabangųjį automobilį dėl skolos už šildymo paslaugas netekusio asmens tapatybės.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis patikimų portalo Balsas.lt šaltinių teigimu, milžiniškų skolų prispaustas verslininkas yra ne kas kitas, o netgi keliuose šalies didmiesčiuose pramogų centrus valdančios bendrovės savininkas.

Lietuviško verslo pasaulio peripetijas iš vidaus neblogai pažįstantiems skaitytojams nebus sudėtinga atspėti šio asmens tapatybę, mat prieš keletą metų itin prabangius „Aston Martin“ automobilius šalyje buvo įsigiję trys verslininkai – Stasys Brundza, Vidmantas Janulevičius ir Kazys Paulikas.

Pirmajam priklausė „Aston Martin V8 Vantage“, kuris 2005 metais kainavo apie milijoną litų, o antrasis džiaugėsi „Aston Martin DB7 Vantage“, kainavusiu 600 tūkst. litų.

Tuo tarpu K. Paulikas žurnalistams yra sakęs, kad jo „Aston Martin V12 Vanquish S“ vertas milijono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų