REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Mino, sutikęs dalyvauti šou „Pirmas kartas su žvaigžde“, ruošdamasis į kelionę vylėsi, jog oro uoste sutiks įspūdingų formų gražuolę. Matyt, po skyrybų su Tina vyrukas norėjo gerokai  „atsigriebti“... Ir ką gi, atlikėjas nenusivylė. Oro uoste jo laukė rožine skrybėle ir rožiniais aukštakulniais pasipuošusi blondinė. Kas ji? Ogi naujojo LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ žvaigždė Erika Santos...

REKLAMA
REKLAMA

Erika Santos – šešių vaikų mama, Portugalijos verslininkė, grožio centro savininkė, ekstravagantišką stilių mėgstanti moteris. Ji kone dešimtmetį praleido užsienyje, o grįžusi į Lietuvą dažnai šmėžuoja spaudoje, neseniai dalyvavo „Misis Lietuvos“ projekte.

REKLAMA

Mino, atkeliavęs į oro uostą, nežinojo, kas yra Erika, nebuvo jos matęs, bet nelabai jam ir rūpėjo. Išvydęs, jog keliauja su įspūdinga blondine, iš laimės net pašoko... Super!!!

Bet įdomiausia tai, kad Erika nuo pat kelionės pradžios manė, jog šioje kelionėje žvaigždės vietą užima ji. Juk ji verslininkė, apie ją rašo laikraščiai, dalyvavo grožio konkurse ir susiruošė šokti LNK projekte.

Pamačiusi oro uoste Mino, Erika jo nepažino – niekuomet negirdėjo jo dainuojant. Tačiau atlikėjas nenusiminė ir nutarė, jog šioje kelionėje jis leis „žvaigžde“ būti savo pakeleivei Erikai. Tad jau atvykęs į viešbutį ir vakare susitikęs prie vakarienės stalo, Mino Erikai ėmė porinti, jog jis – paprastas italų kalbos dėstytojas...

„Pirmas kartas su žvaigžde“ – trečiadienį 20 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų