REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyviai sužinojo, kad jų gretose suksis policijos komisaras Ramūnas Matonis, iškart nurimo – matyt, keliuose nuo šiol jie nebus baudžiami, pamanė. Tačiau nuo baudų taip paprastai pažeidėjams išsisukti nepavyks. Tai jau savo kailiu išbandė poroje su Ineta Stasiulyte šokantis profesionalus šokėjas Deividas Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Skubėdamas į fotosesiją tvarkingas, bet tą kartą taisykles pažeidęs vairuotojas neišsisuko nuo baudos. Ir nors pagalbos į komisarą Deividas nesikreipė, palaikančio žvilgsnio iš komisaro nesulaukė. Ramūno partnerė Rasa Židonytė taip pat neseniai pakliuvo į kelių policijos akiratį, tačiau ir čia jos kolega jai padėti negalėjo.

REKLAMA

„Šokis su komisaru dar negarantuoja ramybės keliuose. Rasa turėjo šiek tiek smulkių problemų su kelių policija, tačiau tai, kad ji šoka su manimi, nesuteikė jai kažkokių nuolaidų vairuojant transporto priemones. Ir kelių policininko, ir mano atsakymai buvo analogiški – „Taisyklės yra taisyklės ir jų laikytis reikia visiems. Ne tik Rasai, bet ir mums patiems“. Džiaugiuosi, kad Rasa (kuri, beje, yra diplomuota teisininkė) tai supranta ir tai nekelia mums jokių problemų toliau bendraujant ir tobulinant šokių žingsnelius“, – šypsosi policijos komisaras Ramūnas Matonis.

Ar nesulauks Ramūnas dėl savo sąžiningumo kolegų priekaištų ir kaip jam seksis tokia pačia griežta tvarka kaip kelių policijoje dėlioti šokio žingsnelius „Šok su manimi“ laidoje, sužinosite jau rugpjūčio 21 dieną 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų