REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš kelias savaites į Lietuvą grįžusio vieno garsiausių Lietuvos krepšininkų Lino Kleizos kasdienybė daugeliui gali pasirodyti beprotiška: treniruotės su Lietuvos krepšinio rinktine, kontrolinės varžybos, fotosesijos, labdaros fondo reikalai ir susitikimas su onkologinėmis ligomis sergančiais vaikais. Tačiau 25-erių sportininkas nepabūgo dar vieno iššūkio ir sutiko dieną praleisti su TV3 vasaros projekto „!“ kūrybine grupe.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas nors truputį krepšiniu besidomintis lietuvis žino, kad krepšinio aikštelėje L. Kleiza – be kompromisų pergalių siekiantis, ryžtingas ir nesustabdomas atletas. Tačiau koks jis tuomet, kai pasislepia nuo minios gerbėjų ir bendrauja su pačiais artimiausiais žmonėmis?

REKLAMA

Nuolat stebimas laidos „Aš!“ kamerų, krepšininkas nepabūgo pasirodyti žmogiškas bei jautrus. Jis drąsiai kalbėjo apie svajonę kada nors sukurti darnią šeimą ir susilaukti vaikų, atskleidė susikurtą moters idealą, kurio vis dar neranda.

„Norėčiau tokios pat gražios šeimos kaip mūsų. Su tėvais ir broliu esame labai artimi, kalbamės kiekvieną dieną. Jei nepaskambinu, jie galvoja, kad nutiko kažkas negero, – apie Amerikoje gyvenančius artimuosius pasakojo Linas. – Vaikystėje buvau labai pašėlęs ir nežinau, kur dabar būčiau, jei tėvai nebūtų manęs išsivežę į Ameriką. Nelabai norėjau ten važiuoti, bet jie buvo neperkalbami. Dabar labai džiaugiuosi, kad šešiolikos patekau į krikščionišką Montrouzo vidurinę.“

REKLAMA
REKLAMA

Su stipriausios pasaulyje krepšinio lygos NBA Toronto „Raptors“ klubu ilgalaikį 18,8 mln. dolerių kontraktą pasirašęs krepšininkas seniai pelnė mergišiaus ir širdžių ėdiko reputaciją, tačiau TV3 projekto „Aš!“ žiūrovams jau šį ketvirtadienį 20.10 val. jis atskleis kitą savo gyvenimo pusę.

„Kai susipažįsti su moterimi, nelengva suprasti, ko ji nori – nuoširdžios draugystės ar naudos. Juk kiekvienas nori gerai gyventi, o merginos to siekia savais būdais. Esu ne kartą nudegęs, tačiau patirtis atėjo su metais“, – prisipažins Linas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jis suaugo ir surimtėjo“, – lyg susitarę apie L. Kleizą kalbėjo ne tik  Lietuvos krepšinio rinktinės vyrai bei treneris, bet ir vaikystės draugas Marius bei brolis Žilvinas. Pora metų už krepšininką vyresnis brolis lydi jį kiekviename žingsnyje tiek Lietuvoje, tiek ir už Atlanto, todėl prieš televizijos kameras nepabijojo atskleisti, kokio gi Lino iki šiol nematė niekas.

Tikrasis Linas Kleiza ir jo diena Lietuvoje, stebint laidos „Aš!“ kameroms – jau šį ketvirtadienį, rugpjūčio 12 dieną, 20.10 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų