REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujausiame „Harper's Bazaar“ žurnalo numeryje J. Aniston pasirodė netikėtame amplua: pasitelkus žymiausius B. Streisand kadrus, buvo bandyta juos atkartoti su Jennifer. Barbra puikiai atsiliepė apie elegantišką fotosesiją. Vienintelė jos pastabėlė: „Jennifer nuo manęs skiriasi tik kuprele ant nosies“, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

68 metų legenda J. Aniston pastangas įvertino savo socialiniame tinklapyje. „Esu labai pamaloninta, jog Jennifer pasirinko įkūnyti mane. Ji puikiai pasidarbavo. Vienintelis nuotraukų trūkumas – Jennifer neturi kuprelės ant nosies“, – pagyrų neslėpė Barbra.

REKLAMA

41 metų Jennifer yra turėjusi nosies plastinę operaciją – jai buvo operuota nosies pertvara. Tačiau ši – ne iš noro būti gražesnei. „Pagaliau galėjau miegoti ramiai kaip kūdikis. Anksčiau net negalėdavau tolygiai kvėpuoti...“ – paskalas apie polinkį chirurginiam gražinimuisi paneigė Jennifer.

J. Aniston prisipažįsta, jog B. Streisand visad buvo jos įkvėpimo šaltinis. „Nėra nei vieno Barbros noro, tikslo, kurio nebūtų įgyvendinusi. Ji, kaip moteris, nuveikė ypatingai daug“, – gerų žodžių negailėjo Jennifer.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų