REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po savaitgalį siautusios stichijos „VST“ specialistai, sutelkę visas pajėgas, atnaujina elektros tiekimą klientams. Elektros energijos tiekimas jau atkurtas Šakių ir Jurbarko rajonuose.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu akcinės bendrovės „VST“ teritorijoje be elektros energijos dar yra likę apie 6 tūkstančiai klientų. Daugiausiai jų – Kauno, Jonavos, Kaišiadorių, Prienų rajonuose.

REKLAMA

Jonavos rajone elektros energijos tiekimą ketinama atkurti iki rytojaus 17 valandos, Prienų, Kauno, Kaišiadorių rajonuose – trečiadienį.

Elektros energijos tiekimui atkurti sutelktos visos bendrovės pajėgos – dirba operatyviosios brigados, specialistams talkina kolegos iš mažiau nukentėjusių skyrių, taip pat rangovų organizacijos.  Bendrovės specialistai deda visas pastangas, kad gedimai būtų pašalinti kaip įmanoma greičiau ir elektros energijos tiekimas būtų atstatytas per maksimaliai trumpą laiką.

REKLAMA
REKLAMA

„Bendrovės avarines tarnybas užplūdo gyventojų skambučiai, telefonų linijos yra perkrautos. Budintys dispečeriai ne visuomet pajėgia operatyviai atsiliepti į visus skambučius, nes jų srautas – didžiulis. Tikimės klientų tolerancijos ir labai prašome, neprisiskambinus į avarinę tarnybą, pabandyti tai padaryti dar kartą“, – sako akcinės bendrovės „VST“ Elektros tinklo tarnybos direktorius Rytis Borkys.

Primename, kad avarinių tarnybų telefonais galima skambinti ištisą parą. Jų numeriai nurodomi mūsų interneto svetainėje, bendrovės klientams platinamuose skrajutėse ir bukletuose, spaudoje platinamuose informaciniuose pranešimuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esame dėkingi gyventojams už kantrybę, supratingumą bei geranorišką bendradarbiavimą, informuojant bendrovės specialistus apie opiausius stichijos padarinius. Dar kartą atsiprašome savo klientų už patirtus laikinus nepatogumus“, –  sako akcinės bendrovės „VST“ Elektros tinklo tarnybos direktorius Rytis Borkys.

Energetikai taip pat įspėja, jog šalia elektros įrenginių būtina elgtis saugiai ir būti ypač atsargiems- pamačius nutrūkusius laidus, jų neliesti, nesiartinti bei įspėti kitus, ypatingai vaikus, bei kuo skubiau apie tokius atvejus  pranešti  artimiausiai „VST“ skyriaus dispečerinei tarnybai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų