REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visam „Scuderia“ kolektyvui, įskaitant Fernando Alonso, sekmadienį prasidėjo vasaros atostogos. Prieš tai ispanas kelias dienas praleido Maranelle, komandos bazėje ir ruošėsi sezono finalinei daliai, taip pat kartu su inžinieriais dirbo su 2011 metų bolido koncepcija.

REKLAMA
REKLAMA

Fernando Alonso, Ferrari: „Neįmanoma pilnai atjungti smegenis dviem savaitėms: pasistengsiu atsipalaiduoti, kiek pasitreniruosiu, bet nors kartą per dieną dešimt minučių neišvengiamai galvosiu apie lenktynes Belgijoje. Manau, visi taip darys...

REKLAMA

Po kelių nesėkmingų lenktynių, kai dėl įvairių priežasčių nesugebėjome pasiekti gero rezultato, šiuo metu komanda teisingame kelyje. Bolidas žymiai geresnis, todėl esu nusiteikęs optimistiškai ir matau, kad kolektyvas tiki savo jėgomis.

Spa mes pateiksime nemažai technikos naujovių ir, tikiuosi, jos padės pasiekti tolimesnį progresą. Varžovai irgi tęsia darbą, bet tai reiškia, kad mes turime būti geresni už juos ir palaikyti aukštą modernizavimo tempą.

REKLAMA
REKLAMA

Mums užtektų dviejų normalių lenktynių, kad sugrįžtume į pretendentų dėl titulo tarpą. Taip, kol kas mes atsiliekame, bet esu tikras, kad finalinio spurto metu sugebėsime priartėti arčiau lyderių. Svarbiausia – likti ramiems ir gerai atlikti savo drabą.

Sunku pasakyti, kas mano pagrindinis varžovas, visi mes panašiai lygūs. Gal Hamiltonui, Buttonui ir man pavyks kiek ramiau pasirodyti sezono finale, nes jau buvome iškovoję titulus, mes turime tokią patirtį. Mano šansai? Pasakyčiau 50% ir tai normalu...“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų