REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

23-ejų metų Cescas Fabregas nutraukė tylą – ispanų futbolininkas patvirtino, kad lieka Londono „Arsenal“ klube.

REKLAMA
REKLAMA

Visą vasarą netilo kalbos, jog Ispanijos rinktinės saugas kelsis į FC „Barcelona“ ekipą. Pats C. Fabregas jų neneigė, nors „Arsenal“ vadovai ne kartą tikino neketiną išleisti vieno savo lyderių.

REKLAMA

„Visų pirma noriu atsiprašyti visų „Arsenal“ sirgalių dėl to, kad anksčiau nekalbėjau apie savo ateitį – iki šios akimirkos nežinojau, kaip viskas pakryps“, – „SkySports“ teigė ispanas.

„Negaliu neigti, kad galimybė keltis į tokią komandą, kaip FC „Barcelona“, buvo labai patraukli. Tai klubas, kuriame išmokau žaisti futbolą, mano gimtasis miestas, mano draugai ir šeima, – kalbėjo C. Fabregas. – Du FC „Barcelona“ pasiūlymai buvo atmesti. Esu profesionalas ir suprantu, jog Londono komanda neturi noro mane parduoti. Esu daug skolingas šiam klubui, todėl susikoncentravęs lauksiu naujo sezono pradžios“.

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu patikinti, jog visos derybos baigtos ir aš 100 procentų esu „Arsenal“ žaidėjas“, – pridūrė jis.

Dar prieš šį pranešimą vykusioje atviroje „Arsenal“ treniruotėje C. Fabregą sirgaliai sutiko itin šiltais ir ilgai trukusiais aplodismentais.

Priminsime, kad naujasis Anglijos „Premier“ lygos sezonas startuos jau kitą savaitgalį, rugpjūčio 14 dieną, o pirmajame ture Londono „Arsenal“ išvykoje susitiks su FC „Liverpool“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų