REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Oro bendrovė „airBaltic“ atidarė pirmąjį Lietuvoje kelionių biurą „TravelLounge“ ir žengia dar vieną žingsnį į kelionių paslaugų pasiūlos plėtrą. Naujajame kelionių biure Vilniaus centre klientai galės įsigyti ne tik lėktuvo bilietus, bet ir visą kelionės paketą su skrydžiu, apgyvendinimu viešbutyje, automobilio nuoma bei patys užsisakyti paslaugas per tam specialiai įrengtus interneto terminalus.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis kelionių biuro atidarymas žymi naują klientų aptarnavimo lygį – neapsiribojame tik atskirų paslaugų pardavimu, bet suteikiame pilną aptarnavimą vienoje patogioje vietoje“, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

REKLAMA

„Tai dar vienas žingsnis, artinantis Vilnių prie Europos“, - pažymėjo Vilniaus miesto meras Vilius Navickas.

Kelionių biuras iš esmės skirsis nuo ankstesniųjų oro bendrovės bilietų pardavimo biurų – jame laukiant galima bus paskaityti spaudą, išgerti kavos, taip pat patiems nusipirkti skrydžių bilietus ir ar kelionių komplektus internetinėje kelionių agentūroje airbaltictravel.com. „airBaltic TravelLounge“ įsikūrė sostinės centre esančiose erdviose patalpose Vienuolio g. 12. Šią vietą oro bendrovė pasirinko neatsitiktinai – tai viena judriausių miesto centro gatvių, sulaukiančių nemažų žmonių srautų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų