REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA Europos lyga: Linas Pilibaitis sukūrė sensaciją

Puikiai UEFA Europos lygos trečiojo atrankos varžybų etapo atsakomosiose rungtynėse pasirodė Linas Pilibaitis, kurio Dėro „Gyori ETO FC“ ekipa sensacingai iš tolimesnės kovos eliminavo vieną stipriausių Prancūzijos klubų.

REKLAMA
REKLAMA

Vengrijos atstovai atsakomajame mače svečiuose 1:0 (1:0) atsirevanšavo „Montpellier Herault SC“ (Prancūzija) futbolininkams už minimalią nesėkmę per pirmą tarpusavio akistatą, o 11 metrų baudinių serijoje triumfavo rezultatu 4:3 ir žengė į kitą etapą.

REKLAMA

Įspūdingą mačą sužaidė lietuvis Linas Pilibaitis, kuris 40 min. atliko rezultatyvų perdavimą Valentinui Babičiui (pastarajam teliko nukreipti kamuolį į tuščius vartus), o baudinių serijoje nuo 11 metrų žymos taip pat smūgiavo taikliai, išvesdamas savo komandą į priekį 2:1.

Salonikų „Aris“ (Graikija) komanda, kuriai atstovauja Deividas Česnauskis, namuose sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:1) su du lietuvius savo gretose turinčia Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija) ekipa ir pateko į atkrintamąsias varžybas, nes 2:1 buvo laimėjusi pirmą mačą.

REKLAMA
REKLAMA

Salonikų komandai abu įvarčius pelnė Danijelis Cesarecas (19 min. ir 75 min. iš 11 metrų baudinio). Balstogės ekipoje du kartus pasižymėjo Marcin Burkhardtas (25 ir 65 min.).

„Aris“ gretose D. Česnauskis žaidė nuo 69-osios min. „Jagiellonia“ ekipoje Andrius Skerla ir Tadas Kijanskas rungtyniavo visas 90 min.

Novosibirsko „Sibir“ (Rusija) komanda, kuriai atstovauja Arūnas Klimavičius, svečiuose 1:2 (0:1) nusileido Limasolio „Apollon“ (Kipras) ekipai, tačiau pirmą mačą buvo laimėjusi 1:0, todėl dėl išvykoje įmušto įvarčio iškopė į kitą etapą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A. Klimavičius žaidė visas rungtynes ir 37-ąją min. buvo įspėtas.

„Apollon“ komandai įvarčius pelnė Jose Semedo (12 min.) ir Antonio Nunezas (71 min.). Novosibirsko ekipoje pasižymėjo Igoris Ševčenka (63 min.).

Atkrintamųjų varžybų burtai bus traukiami šiandien.

Siūlome pasižiūrėti puikų L. Pilibaičio žaidimą ir visu „Montpellier“–„Gyori“ rungtynių įvarčius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų