REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Enrique Iglesias nėra iš tų žmonių, kurie laužo savo pažadus. Per lažybas FIFA metu saldžiabalsis atlikėjas prisižadėjo „praskristi“ nuogas vandens slidėmis ir.... jūsų laimei mes turime vaizdo klipą!

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad vaizdinė medžiaga yra neryški ir atlikėjo veido praktiškai nesimato, bet jame tikrai užfiksuotas nuogas E. Iglesias, čiuožiantis vandens slidėmis Majamio paplūdimyje. Taigi, dainininkas ištesėjo BBC duotą pažadą, kad Ispanijos rinktinei laimėjus FIFA taurę, jis atliks minėtąjį triuką.

REKLAMA

Dainininkui artimas šaltinis teigė, kad šį „žygdarbį“ E. Iglesias atliko vos prieš kelias dienas, o tiksliau liepos pabaigoje.

Anot tinklalapio TMZ.com, atlikėjo draugai nepatvirtino, kad alikėjas tikrai ištęsėjo žodę, bet patvirtino: „Mes neorganizuojame Enriques tvarkaraščio, bet  galime patvirtinti, kad paskutinę liepos savaitę jis buvo Majamyje. “

Triukas, kurio metu saldžiabalsis  čiuožė slidėmis nuoga sėdyne, buvo laikomas paslaptyje, nes vietiniai tvarkos sergėtojai įspėjo, kad sučiups atlikėja, viešai demonstruojantį savo nuogybes.

Vaizdo klipą galite pasižiūrėti ČIA

Parengta pagal užsienio žiniasklaidą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų