REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje įvyko pramoninė avarija (papildyta)

Vienoje Klaipėdos gamyklų trečiadienio popietę įvyko pramoninė avarija, ant kojų sukėlusi uostamiesčio gelbėjimo tarnybas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras, trečiadienį 14.26.val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, Metalo g. 16, UAB „Orion Global Pet“, įvyko pramoninė avarija.

REKLAMA

Apie tai VE.lt pranešė vienas Jakų gyventojas - anot jo, sprogimo garsą jis išgirdo būdamas namuose, o kad kažkas atsitiko, įsitikino nuvažiavęs prie gamyklos ir pamatęs ant sienos išdraskytas skardines detales.

Kad gamykloje įvyko sprogimas, patvirtino ir jos atstovai - esą iš pradžių dingo elektra. Pirminiais duomenimis, sprogimas įvyko oro padavimo sistemoje.

„Incidentas įvyko lauko katilinės oro padavimo vamzdyne - buvo nedidelis sprogimas. Laiku nesuveikė ventiliatorius, tai automatinis gedimas. Dar šiandien stengsimės išsiaiškinti jo priežastį, kol to nepadarysime gamykla veiks ne pilna jėga“, - pasakojo apie įvykį įmonės technikos direktorius Arūnas Jonuška.

Žmonės incidento metu nenukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų