REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Genialiojo režisieriaus Christopherio Nolano (40) naujausiame filme „Pradžia“ („Inception“ — Balsas.lt) nusifilmavusi aktorė Ellena Page (23) prisipažino, jog jai sunkiausia buvo filmuotis kalnuose. Be to, šis filmas be konkurencijos pateko į svetainės imdb.com (International Movie Data Base — Balsas.lt) TOP šimtuko ketvirtąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo, be abejo, labai graži, tačiau tikriausiai ekstremaliausia vieta, kokioje man teko filmuotis per visą savo karjerą: aukštis, vėjas, o tu — ant stačios uolos. Tai tikrai buvo beprotybė“, — patvirtino E. Page. Aktorė pripažino, kad filme minėtos scenos atrodo neįtikėtinai: „Be to, man asmeniškai buvo iššūkis vaidinti heroję, kuri iš esmės padeda žiūrovui daug klausinėdama ir įneša šiek tiek aiškumo bei atvirumo. Ch. Nolanui svarbus atvirumas. Kaip aktorei, man patiko šis sapnas. Tai buvo iš tiesų nepaprasta kelionė.“

REKLAMA

Anot aktorės, režisierius sugebėjo sutelkti ne tik puikų aktorių žvaigždyną, bet ir nepaprastai gerą komandą: „Komanda buvo puikiai. Nemanau, kad gali rasti geresnę“, — aktorė pasakojo apie komandą.

„Sutinki tokius žmones, kaip kaskadininkų koordinatorius Tomas Struthersas arba kaskadininkas operatorius Wally'is Pfisteris, Christhoperis Nolanas... Pasijutau it patekus į džiaugsmingą terpę. Nepaisant darbų, kuriuos kasdien turi padaryti, buvo be galo malonu dirbti kartu. Manau taip buvo dėl to, kad Chrisas sugebėjo suburti tiek daug šaunių žmonių ir jis pats spinduliuoja energiją, kuri teikia džiaugsmo“, — sakė Ellen Page.

Aktorė Ellen Page (Scanpix nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų