REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lea T (28) — modelis iš Brazilijos tapo mados pasaulio sensacija, kai pusnuogė pasirodė Prancūzijoje leidžiamame žurnale „Vogue“.

REKLAMA
REKLAMA

Lea T gimė kaip Leonardas Cerezas, garsaus brazilų futbolo veterano Tonininho Cerezo sūnus, kurio virsmo moterimi tėvas nepripažįsta. Modelis šiuo metu lytį keičia naudodamas hormonų terapiją.

REKLAMA

Moterimi tapęs vyras, kurios katalikiška šeima nepripažįsta, žurnalui „Vogue“ sakė, jog nepaisant viešumo, kurį suteikė reklaminė kampanija bei fotosesijos, jos viduje tvyro sumaištis: „Transseksualai, gimsta ir užauga vieni. Po lyties keitimo operacijos mes, transseksualai, gimstame iš naujo, bet vėl – vieni. Ir mes mirštame vieni – tai kaina, kurią mokame už tai, kokie esame.“

Išraiškingo veido, putlių lūpų, liekno kūno sudėjimo moterimi tapusio vyro gyvenimo istorija sudomino „Vogue“, o kiek anksčiau ir „Vanity Fair“ žurnalų kūrėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Maištinguose „Givenchy“ mados namuose Lea T dirbo dizainerio asistente, galiausiai tapusia mados namų reklaminės kampanijos veidu bei pirmuoju transseksualiu modeliu pasaulinėje mados istorijoje.

Lea T į mados pasaulį atvedė dizaineris Riccardo Tisci, kurį sutiko studijuodama Italijoje. Dizaineris  įkalbėjo Lea apsiauti moteriškus aukštakulnius, pakvietė dirbti asistente bei pasiūlė nusifotografuoti „Givenchy“ reklamoje. R. Tisci savo draugei negaili komplimentų: „Ji yra deivė. Ji visada buvo labai moteriška, trapi ir aristokratiška.“

Parengta pagal užsienio spaudą.

Balsas.lt apie Lea T rašė ir anksčiau:

„Givenchy“ provokacija — fotosesijoje transseksualas

Lea T

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų