REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gofs Ouke, Didžiosios Britanijos Hartfordšyro  grafystėje, gyvenanti lietuvių pora nubausta už paauglės sumušimą dėl „nepagarbos“ praėjusių metų birželio 11 d. Vyras nuteistas dėl fizinio smurto, o moteriai dėl jo skatinimo skirta lygtinė laisvės atėmimo bausmė, praneša „The Hertfordshire Mercury“.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas įvyko po to, kai 40-metė Regina Kločkova paauglei mergaitei, kurios vardas ir pavardė dėl teisinių priežasčių negali būti skelbiami, pasakė pastabą dėl jos išvaizdos. Mergaitė moteriai atsikirto. Tada girtas lietuvės draugas Remigijus Petrauskas nusprendė pamokyti mergaitę „pagarbos“. Jis privertė ją atsiklaupti ant kelių ir atsiprašyti R. Klačkovos už tai, kad elgėsi nemandagiai. Vėliau gabalu laistymo žarnos lietuvis mergaitę sumušė. Ant paauglės kairiosios šlaunies buvo aptikta pėdos dydžio mėlynė, didelių mėlynių rasta ir ant dešiniosios nugaros pusės.

REKLAMA

Tuo metu, kai R. Petrauskas mušė vaiką, R. Kločkova jį skatino žodžiais.

Sent Olbanso (St Albans) karūnos teismas R. Petrauską dėl šešiolikos metų neturinčio asmens sumušimo nuteisė kalėti 18 mėnesių. R. Kločkovai buvo skirta 18 mėnesių lygtinė laisvės atėmimo bausmė. Pora pripažino kaltę. Vėliau per vertėją moteris teismui tvirtino, kad labai gailisi dėl savo veiksmų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų