REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Akcinė bendrovė „Snaigė“, neaudituotais konsoliduotais duomenimis, per 2010 metų šešis mėnesius pasiekė 47,2 mln. apyvartą, ir patyrė 1,1 mln. litų konsoliduoto neaudituoto grynojo nuostolio. Pernai tuo pačiu metu bendrovė patyrė 18,5 mln. litų konsoliduoto neaudituoto grynojo nuostolio.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Snaigės“ generalinio direktoriaus Gedimino Čeikos, tai labai džiuginantys rezultatai, pasiekti dar neįsibėgėjus pardavimų sezonui. G. Čeikos nuomone, bendrovei pavyko pergyventi pačius sunkiausius ekonominio nuosmukio metus. „Gamybos ir valdymo optimizavimas, bendrovės pajėgumų mobilizavimas padėjo ne tik išlikti, bet ir stabiliai dirbti, išsaugoti didžiąją dalį savo rinkų bei produkcijos paklausumą. Nepamiršome ir savo vartotojų – gegužį pristatėme naujus, dvigubai mažiau elektros energijos vartojančius šaldytuvus Snaigė Ice Logic A++. Šie šaldytuvai per trumpą laiką tapo labai paklausūs ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje Europos šalių. Nors stambios buitinės technikos pardavėjų ir gamintojų prognozės 2010 metams nėra labai optimistiškos, tikime, kad sunkiausias „Snaigės“ laikotarpis jau praeityje“, – sakė bendrovės vadovas.

Bendrovės 2010 metų pirmo pusmečio konsoliduota neaudituota EBITDA sudarė 5,4 mln. litų, t.y. 14,4 mln. litų didesnė nei praeitais metais tuo pačiu metu. Pasak G. Čeikos, tai neabejotinai teigiamas rodiklis vertinant bendrovės veiklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų