REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ateinančią savaitę Lietuvos kino teatrus šturmuos žaisminga nuotykių komedija, pagardinta 3D efektais „Katės ir šunys: kačių kerštas“. Išradingi keturkojai filme prabils gerai žinomų Lietuvos aktorių balsais ir susivienys dėl bendro tikslo.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 5-ąją, ketvirtadienį, nuo 17val. kino centre „Forum Cinemas Vingis“ jūsų laukia šios linksmos komedijos visai šeimai premjera.

REKLAMA

Prekybos centro Pet24.lt organizuojamame nemokamame renginyje – ne tik filmą garsinę Lietuvos aktoriai, bet ir gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ savanorių viktorina ir pažintis su šunų kūno kalba bei saugiu elgesiu šalia svetimų šunų (be abejo, palyginimui, bus paminėtos ir katės), kačių paroda, šunų pasirodymai bei išradingos estafetės.

Kačių parodos dalyvių bei šunų estafetės nugalėtojų lauks apdovanojimai rėmėjų prizais bei fotosesija.

REKLAMA
REKLAMA

Premjerinis filmo ‚Katės ir šunys: kačių kerštas“ renginys, be abejo, neapsieis ir be Aušrinės ir jos augintinio Lordžio, išgarsėjusių LNK laidoje „Dvi minutės šlovės“.

Ir galiausiai, 18.30 val. renginį vainikuos naujasis filmas visai šeimai „Katės ir šunys: kačių kerštas“ 3D (įėjimas į jį su bilietais).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų