REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnietė Rūta tapo kraupaus įvykio liudininke – jos akyse iš ketvirto namo aukšto balkono iššoko vokiečių aviganis. Ant nelaimingo gyvūno snukučio buvo nupjautas 5 litrų talpos vandens butelis.

REKLAMA
REKLAMA

„Stovėjau netoli namo ir staiga išgirdau kažką traškant. Iš pradžių nesupratau, kas tai, o vėliau ketvirtame aukšte balkone pamačiau šunį su buteliu ant snukučio“, – pasakojo įvykio liudininkė. Moteris neslėpė, jog iš karto pamanė, kad butelis ant gyvūno snukio atsirado ne atsitiktinai, o buvo užmautas tyčia.

REKLAMA

Šuo pradėjo blaškytis po balkoną. Kaip supratau, jam pradėjo trūkti oro. Staiga pamačiau, kad jis pasiruošęs šokti žemyn: pastovėjo truputį ir šoko, – liūdnai pasakojo moteris. – Dar mačiau, kaip jis mojavo kojomis taip, tarsi plauktų, ir po to nukrito ant žolės.“ Rūta prisiminė, kad vokiečių aviganių veislės šuo dar pakėlė galvą ir kurį laiką ją laikė iškėlęs. „Kai priėjau, šuo dar kvėpavo, tačiau labai silpnai“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kol vilnietė laukė policijos pareigūnų, į įvykio vietą atėjo daugiau žmonių. „Viena moteris pasiėmė šunį ir nuvežė į netoliese buvusią veterinarijos kliniką, tačiau ten buvo pasakyta, kad jo išgelbėti neįmanoma“, – sakė Rūta.

Anot moters, po to, kai vokiečių aviganis iššoko iš balkono, paskui jį neišbėgo nei vienas žmogus, tad greičiausiai gyvūnas bute buvo paliktas vienas. „Matyt ir tą butelį ne kažkas jam uždėjo, o tiesiog jame buvo vandens, šuo norėjo atsigerti, įkišo snukutį, atsigėrė, o ištraukti galvos nebegalėjo ir pradėjo blaškytis“, – liūdnai svarstė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Papildyta 16.25. Sostinės 6-ojo policijos komisariato Šeškinės nuovados viršininkas Ričardas Muranovas portalui Balsas.lt patvirtino, jog gavo pranešimą apie nutikusią nelaimę. „Jau nustatyti ir šuns šeimininkai, tačiau tuo metu, kai įvyko nelaimė, jų namuose nebuvo, policijos pareigūnams nepavyko patekti į butą“, – aiškino nuovados viršininkas.

Jo teigimu, šuo iš balkono iškrito tuomet, kai jo galva užstrigo plastikiniame butelyje ir šis, norėdamas atsikratyti butelio, ėmė šokinėti ir iškrito iš balkono. R. Muranovas teigė, jog policijos pareigūnai susisieks su gyvūno šeimininkais ir praneš šiems apie įvykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų