REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio rinktinei šiemet neatstovaujantiems broliams Lavrinovičiams – staigmena. UAB „Ekspress leidyba“ išleido biografinę knygą „Broliai Lavrinovičiai. Po nuopuolio – į šlovės viršūnę“, kurią parašė žurnalistas Sergejus Tichomirovas.

REKLAMA
REKLAMA

Knygos skaitytojai joje ras linksmųjų brolių dvynių gyvenimo istoriją: pasakojimą apie tai, kaip iš paprastų darbininkų šeimos kilę lenkaičiai tapo krepšinio korifėjais, trenerių ir kitų juos pažįstančių žmonių komentarų, visos krepšininkų karjeros laimėjimų statistiką.

REKLAMA

Tačiau ryškiausias akcentas – knygoje išryškinamas kontrastas: skurde gyvenanti brolių išprievartauta Natalija Tomaševič ir dabartinės krepšininkų žmonos Edita ir Tatjana. Abi gražuolės Edita ir Tatjana maudosi prabangoje: kepinasi po Ispanijos saule, grožio procedūroms skiria tūkstančius litų, valgo išskirtinį maistą brangiausiuose pasaulio restoranuose ir nežino žodžio „skurdas“.

„Man nė kiek neskaudu, kad Darjušo meile, turtais ir šlove mėgaujasi Edita, ne aš. Negalėčiau gyventi po vienu stogu su žmogumi, kuris mane išniekino. Be to, Darjušas ir Kšyštofas nemoka jausti, paaiškinti, ko nori“, – knygoje sako Natalija.

REKLAMA
REKLAMA

„Ši knyga turėtų patikti ne tik tiems, kurie domisi krepšiniu. Joje aprašomi ne tik sportiniai brolių Lavrinovičių laimėjimai, bet ir tie gyvenimo momentai, kuriuos žinomi krepšininkai, jeigu galėtų, ištrintų iš savo ir kitų atminties.

Jokia paslaptis, kad krepšinis Lietuvoje vis dar priskiriamas prie vienos iš religijų. Todėl daugeliui bus įdomu paskaityti neeilinę „brolių šaunuolių“ sėkmės istoriją“, – knygą pristato vyriausioji redaktorė Jūratė Šimanskytė.

UAB „Ekspress leidyba“ planuoja išleisti daugiau intriguojančių knygų apie Lietuvos pramogų pasaulį bei jo įžymybes.

Knygą „Broliai Lavrinovičiai. Po nuopuolio – į šlovės viršūnę“ galima įsigyti visuose knygynuose ir didžiuosiuose šalies prekybos centruose. Knygos kaina – 24,99 Lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų