REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarai skaičiuojant paskutinio mėnesio dienas, LNK televizijos žiūrovų laukia išskirtiniai, patys įdomiausi žaibiškų pasimatymų šou „Kitas“ susitikimai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį į merginos paieškas leidžiasi vilnietis Michailas. Vaikino reikalavimai pretendentėms labai paprasti. „Noriu, kad būtų graži, protinga ir kad darytų viską, ką aš liepsiu“, – sakė Michailas. Tačiau penkioms merginoms tokie norai pasirodė ne itin malonūs. „Įsivaizduokit, aš vos spėjau išlipti iš autobusiuko, o jis man iškart liepė pūsti dviračio padangą. Net vardo nesugebėjo paklausti. Nė už ką į tokį vaikiną aš nežiūrėčiau“, – piktinosi „iškituota“ mergina.

REKLAMA

Tačiau visgi atsirado viena gražuolė, sugebėjusi kuklųjį Michailą palikti be žado. „Jis norėjo, kad lįsčiau į tokį burbulą, plaukiojantį ant vandens. Pagalvojau, kad bus kur kas seksualiau, jei aš ten įlįsiu be rūbų“, – savo sumanymu džiaugėsi viena iš pretendenčių. Merginos planas suveikė – Michailui ištįso seilė, pamačius tobulą merginos kūną: „Kas galėtų likti abejingas, kai mergina dėl jo apsinuogina? Negalėjau jos nepasirinkti“, – savo sprendimu džiaugėsi žaibiškų pasimatymų šou „Kitas“ herojus.

„Kitas“ – pirmadienį ir antradienį 21 val. per LNK.

Žaibiškų pasimatymų šou Žaibiškų pasimatymų šou "Kitas!" (LNK nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų