REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mercedes GP komandos vadovas Rossas Brawnas nemano, kad Michaelis Schumacheris tyčia ėmėsi kažkokių pavojingų veiksmų prieš Rubensą Barrichello, kai šis jį atakavo kovoje dėl 10-os pozicijos. Vokietis vos neįmūrijo Rubenso į betoninę sieną, bet Brawnas yra tikras, kad Michaelis veikė protingumo ribose.

REKLAMA
REKLAMA

Vengrijos Didžiojo Prizo teisėjai nubaudė Schumacherį, atimdami dešimt pozicijų kitų lenktynių starto metu už potencialiai pavojingos situacijos sukėlimą kovoje dėl vietos su Barrichello Vengrijos Didžiojo Prizo lenktynių metu.

REKLAMA

Rossas Brawnas, Mercedes GP: „Labai kietas manevras ir labai griežta teisėjų bauda, bet net akimirkai negaliu pagalvoti, kad Michaelis galėjo nustumti Rubensą į sieną. Jis tiesiog judėjo į tą pusę, kurioje galėjo būti lenkimas. Galų gale jis paliko pakankamai vietos. Jūs galite sakyti, kad lenkimas vyko ties riba, bet lenktynės – tai kietas dalykas.

Neneigiu, kad šis manevras galėjo pasibaigti dideliais nemalonumais, bet esu tikras, kad Michaelis to nenorėjo. Jis gynė savo poziciją, bandydamas priversti Rubensą pasitraukti į vidinę trajektorijos pusę. Jis tikrai to nedarė su mintimi: „Aš jį prispausiu“.“

REKLAMA
REKLAMA

Pats Barrichello po lenktynių Schumacherį pavadino bepročiu ir pabrėžė, kad net nenori su juo kalbėtis.

Rubensas Barrichello, Williams Cosworth: „Tai neturi prasmės. Jis vienas iš tų žmonių, kurie su tavimi bendraus gindamas savo tiesą. Mes neturime apie ką kalbėti. Per tris metus niekas nepasikeitė ir net gi galvoju, kad jeigu mes būtume susidūrę, blogiau būtų būtent jam, nes jo bolidas būtų pakilęs į orą ir jis su galva būtų taranavęs sieną. Tai neįtikėtina. Galėjau tokio manevro tikėtis iš kažko, kuris dalyvavo tik 10-yje lenktynių, bet ne iš jo. Jis turi didelę patirtį, bet naudojasi metodais iš praeities, kurie šiandien jau nereikalingi. Man pasisekė, šioje istorijoje likau sveikas. Manau, čia nėra apie ką daugiau kalbėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų