REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai pigus, paprastas ir skanus patiekalas. Tik nesakykite  savo namiškiams, ką jie valgo!

REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:


  • 4 šaukštų aliejaus

  • 2 skiltelių česnako

  • 0.5  citrinos

  • Saujos dilgėlių lapų

  • 100 gr. fermentinio sūrio

  • 1 saujos saulėgrąžų

  • 1 pakelio spagetti tipo makaronų


Gaminame:

REKLAMA

Dilgėles užpilame verdančiu vandeniu, nukošiame, įdedame petražolių ir viską susmulkiname trinuvu. Saulėgrąžas lengvai pakepiname aliejuje, patraiškome kočėlu - norėjau, kad gabaliukai jaustųsi. Česnaką ir sūrį sutryniau česnako spaustuvu. Viską sumečiau į bendrą puodą, įbėriau druskos, pipirų ir maltų lauro lapų. Išspaudžiau citriną ir jos smulkius gabaliukus įmečiau į tą patį puodą. Įpyliau dar porą šaukštų aliejaus - „dilgėlių pesto“ jau pagamintas! Tuo pačiu metu galima ir makaronus kaisti - turėtumėte suspėti viską pasidaryti kol makaronai išvirs. Sumaišome makaronus su padažu ir... skanaus!

3-4 porcijos kainuoja apie 5-6 Lt. Taigi, vienos porcijos kaina yra ne didesnė kaip 2 LT.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų