REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalvingas ir skanus pusryčių patiekalas.

Jums reikės:


  • ~400g špinatų (naudojau šaldytus smulkintus)

  • 2 kiaušinių

  • ~75g fermentinio sūrio

  • šiek tiek džiūvėsėlių

  • šiek tiek sviesto

  • svogūnų laiškų

  • pipirų, druskos


Gaminame:



Sūrį sutarkuojame tarka (tarkavau su smulkesne puse), špinatus paruošiam pagal instrukciją ant pakuotės, nukošiame. Kepimo indą ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliais, špinatus padaliname į dvi porcijas, dedam į indą, ant viršaus padaliname sūrį, padarome duobutę, įmušam kiaušinį, pabarstome druska, pipirais, smulkintais svogūnų laiškais. Į tarpus tarp porcijų dedame kelis nedidelius sviesto gabaliukus. Kepam iki 180 C įkaitintoje orkaitėje kol kiaušinis iškepa iki norimos konsistencijos (atsiprašau, nepažiūrėjau laiko).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų