REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių rajone savaitgalį įvykusių dviejų incidentų dalyviai santykius aiškinosi ne tik kumščiais, bet ir kirviu bei laužtuvu.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 30-osios vakare, apie 20 val., per konfliktą Ginkūnų gyvenvietės Šiltnamių gatvėje keturiais smūgiais kumščiu į galvą sužalotas 26 m. ginkūniškis. Apgadintas ir jam priklausantis automobilis „Toyota Previa“.

REKLAMA

Medikai nukentėjusiajam diagnozavo galvos smegenų sukrėtimą. Vyras patirtą traumą gydosi ambulatoriškai. Galvos sumušimus namuose gydosi ir 41 m. ginkūniškis bei 56 m. Kairių miestelio gyventojas, to paties incidento metu gavę per galvas metaliniu laužtuvu.

Šeštadienio vakarą, apie 21.45 val., Geležinkelio gatvėje esančio namo kieme Šilėnų kaime 41 m. šilėniškį šiurpino kirviu apsiginklavęs 23 m. kaimynas. Vaikinas, rankose laikydamas kirvį, grasino fiziškai susidoroti.

Kai grasintojo auka įbėgo į namus, chuliganas kirviu išdaužė plastikinio lango stiklo paketą, sugadino laukujas šarvo duris, sulankstė kieme stovinčio automobilio stogą, bagažinės dangtį ir kairės pusės galinį sparną. Nukentėjusysis patirtus nuostolius įvertino 2 tūkst. litų. Grasintojui iškelta baudžiamoji byla, jo ieško policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų