REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko laidotuvėse nedalyvavęs profesorius Vytautas Landsbergis velionį vis dėlto pagerbė. Kitą dieną po laidotuvių jis atvyko į Antakalnio kapines, prie A. Brazausko kapo uždegė žvakutę, padėjo vainiką. Tai „Lietuvos rytui“ atskleidė Kristina Brazauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Dienraščiui ji neigė kalbas, esą V. Landsbergio laidotuvėse nenorėjo matyti velionio artimieji.

REKLAMA

„Niekas iš artimųjų tokios nuostatos tikrai neturėjo. Galėjo ateiti visi, kurie tik norėjo. Mes tiktai pageidavome, kad V.Landsbergis kapinėse nesakytų kalbos.", - išsitarė K. Brazauskienė.

Primename, kad Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius iškart po laidotuvių stebėjosi, kodėl jose nepasirodė V. Landsbergis. „Tai labai daug pasako apie žmogaus vidų. Kalbame apie du iškiliausius Lietuvos politikus po nepriklausomybės atkūrimo. Nuoširdžiai tikėjausi, kad tikrai atvyks ir pagerbs. Buvo įvairių būdų ir vietų, kaip tai padaryti. Esu nustebęs ir nuliūdęs“, - „Balsas.lt“ yra sakęs A. Butkevičius ir tvirtino nemanąs, kad buvusio pagrindinio oponento atvykimas būtų įvertintas, kaip kokia nors patyčia ar provokacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų