REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Konstitucija: kaip noriu, taip skaitau“. Šalies Konstitucinio Teismo sprendimus jau ne pirmus metus lydi įnirtingos diskusijos, kaltinimai politikavimu ir mėginimai įvelti šią instituciją į politinę kovą. Kaip yra iš tiesų?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje  „7 dienos“ – žurnalisto Justino Argusto straipsnis „Kairiesiems prireikė stabo“. Ko siekia Lietuvos socialdemokratų partija, užsimojusi žūtbūt įamžinti savojo Mozės – prezidento Algirdo Brazausko – atminimą?

REKLAMA

„Pinigų skonyje“ – naujovė klientų patogumui, kurią pirmasis įdiegė Ūkio bankas. Dabar savitarnos terminaluose galima mokėti ir kortele. Taip pat rubrikoje supažindinta su naujove Latvijoje - šioje šalyje įvestas fizinių asmenų bankrotą įteisinantis įstatymas.

Žinių rinkoje“ skaitykite apie tai, kodėl „Facebook“ galima lyginti su komunalinių paslaugų bendrove.

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „D.Kedys buvo nušautas“. Tuo įsitikinusi mįslingomis aplinkybėmis anapilin iškeliavusio kovotojo su pedofilais Drąsiaus Kedžio sesuo kaunietė Neringa Venckienė. Kalbėdama su „Balsas.lt savaite“, ji pirmą kartą atvirai prabilo apie netikėtas teismo ekspertų išvadas dėl brolio mirties.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikatos“ rubrika įspėja – saulė odai negailestinga. Lietuvoje vasara trumpa, tad vos sulaukę karštos saulės ir giedresnės dienos skubame mėgautis kaitriais jos spinduliais. Kas už to slypi? Kam reikia ypač saugotis ir kodėl? Atsakymus rasite šioje rubrikoje.

„Ateities pranašai“ skelbia, jog kosmosas dūsta nuo šiukšlių. Atliekų kiekis žemojoje Žemės orbitoje pasiekė kritinę ribą. Apie tai paskelbė JAV gynybos departamentas – Pentagono.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų