REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsių Vilniaus klubų šokėjos teikė sekso paslaugas. Tai patvirtino Vilniaus 1-ąjame apylinkės teisme priimta nutartis, kuria buvo nuteisti populiarių sostinės striptizo klubų „Water World“, „Eden Club“, „Eden Club Gold“ bei „Eden Club3" darbuotojai.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimo metu nustatyta, kad Vilniuje besilankančių užsienio turistų pamėgtų striptizo klubų administratoriai, apsaugininkas ir personalo skyriaus vadovė, priėmė iš šių klubų klientų ne mažesnį kaip 325 tūkst. litų atlygį už šiuose klubuose dirbusių šokėjų teikiamas seksualines paslaugas.

REKLAMA

Iš minėtos sumos 120 tūkst. litų kaltinamieji asmenys klubo darbuotojai sumokėjo striptizo šokėjoms, 6,5 tūkst. litų pasiliko sau bei beveik 200 tūkst. litų paliko neoficialioje klubo kasoje.

Kaltinamieji prašė mažesnių baudų

Kaltinamieji šioje analogų neturinčioje byloje - M.K. (g. 1984 m), A.Ž. (g. 1976 m.), A.A. (g. 1985 m.), R.K. (g. 1985 m.), D.G. (g. 1978 m.) D.Z. (g. 1984 m.) bei L.D. (gimusi 1981 m.) ikiteisminio tyrimo metu sutiko, kad procesas būtų baigtas teismo baudžiamuoju įsakymu, tačiau prašė teismo, esant galimybei, skirti mažesnes baudas negu siūlė prokuroras.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminio tyrimo metu visi kaltinamieji savo kaltę pripažino. Jų teigimu, iš klientų paėmę pinigus už privatų šokį, jie du procentus nuo gautų pinigų pasilikdavo sau, o likusius atiduodavo šokėjoms ir palikdavo neoficialioje naktinio klubo kasoje. Darbuotojų teigimu, per vieną vakarą klube už seksualines paslaugas buvo surenkama nuo 500 iki 20 tūkst. litų.

Šokėja pripažino 200 kartų teikusi paslaugas

Ikiteisminio tyrimo metu liudininkėmis apklaustos naktinių klubų šokėjos, dirbusios pagal autorines sutartis, pripažino, kad minėtuose sostinės klubuose jos teikė seksualines paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viena šiuose klubuose dirbusi liudininkė teigė, jog apie 200 kartų teikė seksualines paslaugas.

Teismas šiuo baudžiamuoju įsakymu iš kaltinamųjų taip pat konfiskavo pinigine lėšas, kurias jie gavo iš nusikalstamos veikos – iš 6 kaltinamųjų konfiskuota po maždaug 1000 litų, o iš L.D. – 45 600 litų.

Kliento išpažintis patvirtina faktus

Portalui Balsas.lt pavyko pašnekinti vieną jauną vyriškį, kuris pernai rudenį lankėsi Konstitucijos prospekte veikiančiame „Eden Club“ klube.

Šalia veikia viešbutis „Radisson Blu“. Savo tapatybės nenorėjęs atskleisti pašnekovas teigė šiame klube apsilankęs pirmąsyk po audringos bendradarbių šventės, buvo šiek tiek įkaušęs.

REKLAMA

Atvykęs sumokėjo 100 litų už įėjimą. Užsisakęs alaus paprašė, kad jie prie jo būtų pasodintos įspūdingiausios klubo šokėjos.

Klubo šokėjas pas nuotykių ištroškusį klientą atvedė pats tuometinis klubo administratorius.

Klientams – alkoholis su priemaišomis

Vyriškis pasakojo šiek tiek gurkštelėjęs alaus netrukus pasijuto keistai. Jo būsena buvusi tokia tarsi jis būtų apsvaigęs nuo stiprias haliucinacijas sukeliančių vaistų.

Vienu metu jam smarkiai aptemo akyse. Praėjus kuriam laikui jis panoro su šviesiaplaukėmis merginomis pasimylėti. Tai pasiūlė merginoms, kurios iškart sutiko. Anot šaltinio, šokėjos kalbėjo be užuolankų, tačiau save įvertino didžiuliais pinigais.

REKLAMA

Viena mergina už pusvalandį sekso greta klube veikiančiame sostinės viešbutyje pageidavo kelių šimtinių , o kita – už visą naktį užsiprašė net 3500 litų.

Tai vyriškiui pasirodė per brangu, todėl jis netrukus atsisveikino su merginomis ir paliko naktinį klubą. Laukdamas taksi automobilio vilnietis šnekučiavosi su klubo administratoriumi, šis nesivaržydamas pakvietė po savaitės vėl apsilankyti tiktai Senamiestyje veikiančiame klube.

Administratoriaus teigimu, tenai yra didesnis merginų pasirinkimas, be to, sekso paslaugos kainuoja pigiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nenorėjo kreiptis į policiją

Po šio apsilankymo striptizo klube vienoje sostinės bendrovėje dirbantis vyriškis norėjęs kreiptis į policiją, tačiau atsisakė šios minties, nes nenorėjęs, kad būtų atskleista jo tapatybė.

Vyras aiškino norėjęs išvengti nemalonumų šeimoje, nes neseniai susituokęs, žmona laukiasi kūdikio.

Baudžiamasis kodeksas (BK) už pelnymąsi iš kito asmens prostitucijos numato baudą arba laisvės apribojimą, arba areštą arba laisvės atėmimo bausmę iki 4 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų