REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žiniasklaidos dėmesio centre nuolatos besipuikuojanti grupės „69 danguje“ narė, atlikėja Nijolė Pareigytė-Nelly myli ne tik Artūrą Jomantą, bet ir krepšinį. Saldžioji porelė neseniai buvo pastebėta „Siemens arenoje“ vykusiose Europos jaunių krepšinio čempionato varžybose.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš krepšiniu domiuosi seniai, niekas manęs nevertė ir neverčia eiti į varžybas. Atsimenu dar gyvendama Klaipėdoje, eidavau į rungtynes, kuriose žaisdavo „Neptūno“ komanda. Buvau net viena „Neptūno“ komandos undinių,“ - pasakojo atlikėja, paklausta ar ji anksčiau domėjosi šiuo sportu, ar tai A. Jomanto įtaka.

REKLAMA

Simpatiškoji atlikėja prisipažino, kad paauglystėje ji pati žaidė krepšinį ir net buvo komandos kapitonė, tačiau gerai neatsiminė, kuo tiksliai skiriasi techninė pražanga nuo nesportinės, o daug svarbiau - negalėjo pasakyti, kurioje pozicijoje žaidžia jos širdies draugas Artūras.

„Nelabai žinau, gal metamos baudos ir varžovams atitenka kamuolys? Tiesiog, neprisimenu, - mąstė atlikėja. Paklausta apie A. Jomanto poziciją, ji suglumo, - Hmmmm... Žinau kokioje, tačiau nesakysiu. Neprisimenu kaip tiksliai ji vadinasi.“

REKLAMA
REKLAMA

Tarp Lietuvos ir Ispanijos jaunių rinktinių vykusios varžybos pritraukė ir daugiau žinomų veidų. Šalia Nijolės ir Artūro  VIP ložėje sėdėjo žinomi politikai: Žilvinas Šilgalis, Gintautas Babravičius bei Vytautas Gapšys.

Porelė, rodos, mėgavosi kiekviena krepšinio akimirka. Tačiau A. Jomantas, pastebėjęs fotografus, ėmė dangstytis  veidą rankomis ir paties pasidaryta vėduokle. Tuo tarpu N. Pareigytė, pripratusi prie žiniasklaidos dėmesio, elgėsi natūraliai ir savo emocijų nedemonstravo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų