REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos Devono (Devono) grafystės gyventojas, sumanęs pasipiršti savo mylimajai, pasirinko ne gėles ir šokoladą. Jis pasipiršo šalia namų ant sienos nupiešdamas grafitį. Kaip skelbia „This is Exeter“, 37 metų Stiuartas Baris (Stuart Barrie) nupiešė grafitį su klausimu „Ar tekėsi už manęs?“, kuris buvo skirtas jo merginai Liusei Ruterford (Lucy Rutherford).

REKLAMA
REKLAMA

Vyro teigimu, grafitį jis nupiešė per septynias valandas. S. Baris teigė norėjęs nustebinti savo 33 metų draugę L. Ruterford ir pamaloninti ją nestandartiniu pasipiršimu.

REKLAMA

„Norėjau padaryti ką nors neįprasta ir netikėta – gerąja šio žodžio prasme. Beje, sulaukiau kelių teigiamų atsakymų iš merginų, kurių nepažįstu“, – juokėsi S. Baris. Jo tvirtinimu, poros draugė išsivedė Liusę į miestą ir pasirūpino, kad mergina neitų pro būsimų piršlybų vietą.

33 metų L. Ruterford teigė, kad labai nustebo pamačiusi grafitį. Savo atsakymą ji taip pat parašė šalia klausimo. „Patyriau tikrą šoką. Visai to nesitikėjau. Tai buvo labai romantiška ir gražu. Jaučiausi tokia laiminga, kad net burną nuo šypsojimosi skauda“, – sakė moteris.

Kada įvyks grafičių meistro ir jo draugės vestuvės, neskelbiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų