REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kur smagiausia aptarti naujausius gandus apie visiems žinomus žmones? Nuo naujojo sezono geriausia vieta bus LNK „Žvaigždžių klubas“.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė Natalija Zvonkė ir humoristas Vitalijus Cololo netrukus taps naujojo LNK pokalbių ir muzikos šou „Žvaigždžių klubas“ šeimininkais.

REKLAMA

„Nebūna dūmų be ugnies, – sako gandų karalienė Zvonkė. – Ko tik apie save nesu prisiklausiusi... Ar viską galėčiau paneigti? Tikrai ne!“

Čia Natalijai antrina ir jos partneris iš „Žvaigždžių duetų“ Vitalijus Cololo: „Matot,  po mūsų poros pasirodymo ir visokiausių paskalų apie mūsų nepriekaištingą susidainavimą, Zvonkų pora skiriasi. Ir kas galėtų paneigti, kad gandai nėra visagaliai...“

Į Zvonkės ir Cololo klubą atvykstančioms viešnioms ir svečiams be kitų staigmenų, teks pasukti „gandų ruletę“ – patvirtinti, paneigti ir pakomentuoti tam tikrą „pletką“.

REKLAMA
REKLAMA

„Žvaigždžių klube“ paskalų kokteilius prie baro plaks ganduose skęstantys personažai. Ne ką prastesnius muzikinius kokteilius pristatys klubo svečiai – nuo žurnalo viršelių „nenulipantys“ garsiausi Lietuvos atlikėjai. Klubas neatsigins ir nuolatinių klientų – visų žvaigždžių ekspertai, vakarėlių liūtai jau turi savo staliuką.

„Mes ne tik viską ir visus aptarsime, bet ir parengsime karščiausią apie žvaigždes rašančių leidinių apžvalgą“, – liežuvį galanda  „Žvaigždžių klubo“ prodiuserė Jurga Pukenytė.

„Žvaigždžių klubas“ su Natalija Zvonke ir Vitalijumi Cololo – jau netrukus per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų