REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rudenį televizijos ekranuose pasirodys naujas serialas „Drąsos kaina“, kuris jau dabar neoficialiai vadinamas „Kedžio serialu“. Pagrindinio herojaus jaunutės žmonos vaidmenį  jame atliks „studentė“, dainininkė Irūna Puzaraitė (20).

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus pasirodysiantis serialas jau dabar neoficialiai vadinamas „Kedžio serialu“, mat jame gvildenama šiuo metu visame pasaulyje ypač jautri vaikų išnaudojimo tema.

REKLAMA

Serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys pasakojo, jog serialo tematiką padiktavo gyvenimiški, tragiški įvykiai, nuaidėję visame pasaulyje. Anot, prodiuserio visiškai natūralu, kad žmonės serialą neoficialiai pakrikštijo „Kedžio serialu“, nes jie yra linkę ieškoti sau artimų asociacijų.

„Žmonių kalbų nesustabdysi,“ - sakė prodiuseris,- „Žmonės žiūri televiziją ir ieško artimų asociacijų. Aš negaliu pasakyti, kad serialas yra paremtas Drąsiaus Kedžio istorija. Tegul žiūrovai patys nusprendžia ar serialo siužetas yra panašus į Lietuvoje vykusią dramą, ar ne.“

REKLAMA
REKLAMA

Vieną pagrindinių vaidmenų seriale atliks grupės „Studentės“ narė I. Puzaraitė. Patirtis filmavimo aikštelėje jai – visiškai nauja, tačiau mergina pasiryžusi savo vaidmenį atlikti nepriekaištingai. Irūnos herojė – visiška jos priešingybė: akiplėša, vulgari, ryškiai raudonomis lūpomis. „O aš namuose neturiu nė vienų lūpų dažų!“ – juokėsi I. Puzaraitė.

Iš pradžių sklidusias kalbas, kad I. Puzaraitę vaidmeniui rekomendavo Marius Jampolskis, dainavęs su ja LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, paneigė ir Irūna, ir Rolandas Skaisgirys. Prodiuseris sakė, kad vaidmeniui ieškojo jaunos merginos su charakteriu, o Irūna tam vaidmeniui labai tiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujai iškepta aktorė sakė, kad apie M. Jampolskio rekomendacija girdinti pirmą kartą: „Pirmą kartą girdžiu... Man prodiuserė Laima pasakė, kad esu kviečiama į atranką. Manau, kad mane tiesiog pastebėjo.“

Tiksli serialo debiuto data dar nėra skelbiama. Anot R. Skaisgirio, TV3 televizija datą paskelbs tuomet, kai bus sudarytas programų tinklelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų