REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šiais metais konkurse „Miss Civilization of the World“ atstovaus „Olialia Models“ agentūros manekenė Indrė Krūvelytė. Neseniai ji taip pat dalyvavo „Olialia“ pretendentės fotosesijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina į grožio konkursą išvyko jau užvakar.  Indrė, atidžiai išstudijavusi konkurso programą, pradėjo jam ruoštis: pasiskolino Lietuvos vėliavą ir tautinius rūbus, įsigijo naują, reikalavimus atitinkančią, suknelę. Mergina, paklausta, ar jaudinasi prieš artėjantį grožio konkursą, tik nusišypsojo ir užtikrintai atsakė „ne“. „Esu rami. Nieko nebijau, neturiu scenos baimės. Svarbiausia tikėti savimi, mokėti bendrauti. Ne tik išvaizda pergalę lemia konkurse“, - kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA

Primename, praėjusiais metais „Miss Civilization of the World 2010“ nugalėtoja tapo kita „Olialia Models“ manekenė Eglė Skukauskaitė. Eglė nugalėtojos karūna pasipuošė jau ne pirmą kartą: ji buvo išrinkta gražiausia Šiaulių krašto mergina, po to nugalėjo konkurse „Mis internetas“.

Kaip šiais metais Indrei Krūvelytei seksis „Miss Civilization of the World“ konkurse, „Olialia.lt“ skaitytojai sužinos jai grįžus iš šio konkurso rugpjūčio mėnesį.  Laukite naujienų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų