REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas trečiadienį sulaukė griežto teisėjo verdikto už tai, kad galingą visureigį vairavo galimai neblaivus, nepakluso pareigūnų reikalavimui sustoti, o nuo besivejančių ekipažų Vilniaus centre spruko 100–130 km/val. greičiu.

REKLAMA
REKLAMA

Vilnietis verslininkas E.Butrimas privalės sumokėti 3 500 litų baudą ir 3 metus neturės teisės vairuoti automobilių.

REKLAMA

Taip trečiadienį paskelbė Vilniaus 3-iasis apylinkės teismas. Išklausyti nutarimo neatvyko nei pats piktavalis vairuotojas, nei jo gynėjas.

Griežtos nuobaudos milijonierius nusipelnė už tai, kad galimai girtas vairavo visureigį ir privertė penkis policijos ekipažus surengti šiurpias gaudynes, kurios prasidėjo sostinės senamiesčio gilumoje, o baigėsi tik miesto pakraštyje.

Balsas.lt primena, kad prieš kiek laiko Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas, išnagrinėjęs administracinio teisės pažeidimo bylą, už greičio viršijimą dar vienam verslininkui ir garsaus politiko žentui – Aivarui Stumbrui skyrė 1500 litų baudą ir atėmė teisę vairuoti transporto priemones 3 mėnesiams. A. Stumbras per keletą metų buvo net 31 kartą pažeidęs Kelių eismo taisykles (KET).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų