REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje vyko seminaras-mokymai jaunimui iš Estijos, Vokietijos, Norvegijos ir Lietuvos. Pagrindinė seminaro tema – jaunimo integracija į darbo rinką. Renginio dalyvius pasveikino mero pavaduotojas Rimantas Mikaitis.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikinu atvykusius iš skirtingų šalių ir miestų į Kauną. Tikiuosi, miestas paliks gerus įspūdžius ir paskatins sugrįžti atgal. Džiugu, kad jaunimas ieško naujų kontaktų, keičiasi patirtimi, sprendžiant opią mūsų valstybės problemą – jaunimo nedarbą“,– sakė R. Mikaitis.

REKLAMA

Kauno miesto savivaldybės remiamas projektas vadinasi “Do not waste your time and take this chance“. Projekto organizatoriai, pasitelkdami jaunimo  niciatyvumą, nori sudaryti geresnes sąlygas įsidarbinti universitetus baigiantiems studentams, vykdydami seminarus ir mokymus, siekia ugdyti jaunų žmonių pilietiškumą, motyvaciją  ir verslumą.„Mokysime  seminaro dalyvius  integruotai taikyti įvairių disciplinų žinias, supažindinsime juos su konkrečių ekonominių ir darbo rinkos procesų veikimu, lyderystės  ir  komandinio darbo  principais, veiklos planavimo  metodų, problemų sprendimo įgūdžių. Sieksime ugdyti  analitinį mąstymą, taip pat skatinsime aktyviai įsitraukti į darbo paieškas, sukuriant sąlygas būti  veikliems, dirbantiems, tobulėjantiems, besimokantiems, nuolat įgyjantiems patirties,“– sakė projekto vadovas Jonas Ignatavičius.

Projektas įgyvendinamas kartu su Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūra  ir Kauno miesto savivaldybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų