REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su TV3 gyvenimo būdo realybės dokumentikos „!“ kūrybine grupe parą praleidusi buvusio prezidento Rolando Pakso dukra Inga Stumbrienė prisipažįsta: žiūrovai šįsyk išvys visiškai kitą jos amplua, nei įprastai. 26-erių garsenybę kameros lydėjo ir į prekybos centrą, kur, ruošdamasi šeimos atostogoms, ji nutarė atnaujinti vaikų garderobą, o vėliau nuskubėjo į maisto prekių parduotuvę rinktis produktų vakarienei. Ar kada įsivaizdavote buvusią pirmąją šalies panelę su prijuoste plušančią prie garuojančių puodų? Ne? Tuomet jau šį ketvirtadienį 20.10 val. TV3 laidoje „Aš!“ jūsų laukia daug netikėtumų!

REKLAMA
REKLAMA

Sužinosite, ar gera šeimininkė yra Rolando ir Laimos Paksų dukra ir kokiais firminiais patiekalais ji lepina savo šeimą. Karjerą iškeitusi į namų šeimininkės vaidmenį, Inga Stumbrienė prisipažins, kad to visai nesigaili, jai labai patinka rūpintis šeima: be auklių pagalbos prižiūri dukrą Estelą ir sūnų Gabrielių, ruošia valgį šeimai, tvarko namus, o šiuo metu, kai vyrui Aivarui laikinai atimtas vairuotojo pažymėjimas, ji yra ir asmeninė šeimos vairuotoja.

REKLAMA

„Prie vairo tikrai niekada nesibaru ir nesikeikiu, kadangi dažniausiai vežioju vaikus, todėl esu labai atsakinga vairuotoja ir kelyje draugiškai praleidžiu kitus“, – sukdama prabangaus juodo šeimos visureigio „Mercedes Benz“ vairą kalbės Inga.

TV3 laidos „Aš!“ žiūrovai išvys ne tik Stumbrų buitį, bet ir sužinos, kaip du vaikus auginančiai europarlamentaro Rolando Pakso dukrai pavyksta išsaugoti tobulas kūno linijas ir nepriekaištingą išvaizdą. Kameros Ingą lydėjo ir į grožio oazę, kur ji mėgavosi tailandietiško masažo malonumais bei atsipalaidavo rožių žiedpalių pilnoje vonioje. „Palikusi Aivarui vaikus, stengiuosi kuo dažniau jam paskambinti ir paklausti, kaip sekasi, ar nereikia grįžti ar galiu dar šiek tiek pasilepinti“, – filmavimo metu ne kartą prisipažins I. Stumbrienė.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau filmavimo grupė Stumbrus lydės į Lietuvos pajūrį, kur garsioji pora leidžia savaitgalius. Romantiški pasivaikščiojimai pajūriu, tenisas ir saulės vonios, tačiau tai dar ne viskas, kas sudaro tobulą poilsinį Ingos ir Aivaro savaitgalį. Juodu kasmet nuo smalsuolių ir rutinos pabėga į užsienį. Ketvirtadienio vakaro TV3 laidos žiūrovai išvys naujausius kadrus iš Stumbrų atostogų Turkijoje, iš kurių jie sugrįžo visai neseniai. Dukros paslaptis prieš filmavimo kameras atskleis ir jos tėvai – Rolandas ir Laima Paksai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Filmavimo metu Inga buvo ir šeimos stilistė, dažnai derindavo drabužius ne tik sau, bet ir visai šeimai, mėgstamos rožinės spalvos apdarus ji keitė geltonais, paskui baltais, kartais negailėdama keliasdešimties minučių, kad naujai papuošti visi šeimos nariai atrodytų nepriekaištingai“, – filmavimo užkulisius atskleidžia „Aš!“ kūrybinės grupės narė Živilė Miklytė.

Tačiau ar nepriekaištinga vadinamoje Ingos ir Aivaro šeimoje tikrai viskas taip tobula? TV3 žiūrovai tai sužinos jau šį ketvirtadienį 20.10 val. gyvenimo būdo realybės projekte „Aš!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų