REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį prie Vidaus reikalų ministerijos (VRM) pastato Vilniuje piketavę Pareigūnų ir karių veteranų asociacijos (PKVA) atstovai prašė vidaus reikalų ministro Raimundo Palaičio imtis veiksmų, kad būtų nustatytas sumažintų valstybinių pensijų kompensavimo mechanizmas. Jie taip pat piktinosi, kad ministras didina savo patarėjų būrį.

REKLAMA
REKLAMA

Pats vidaus reikalų ministras teigia, kad ministerija tokių žingsnių buvo ėmusis, tačiau Vyriausybė panašaus mechanizmo sukūrimo klausimą atidėjo.

REKLAMA

Buvusieji pareigūnai nepritaria vidaus reikalų ministro politikai, kai šis vieną po kito skiria patarėjus, tačiau nesprendžia svarbių klausimų susijusių su dirbusiais ir dirbančiais pareigūnais.

Vis dėlto, pati ministerija taupyti neketina. R.Palaitis paskyrė ministro patarėju likviduojamos Vilniaus apskrities viršininko administracijos laikinąjį vadovą Gintarą Sodeiką. Vidaus reikalų ministras R.Palaitis dabar turės tris patarėjus. Šias pareigas, be G.Sodeikos, jau eina Vigilija Bružaitė ir Saulius Lapėnas. Ministerijos vyriausiuoju patarėju dar dirba Saulius Stripeika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų