REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žudikas, kuris per vieną vakarėlį Meksikos šiaurėje nužudė 17 žmonių, buvo specialiai išleistas iš kalėjimo, kad galėtų įvykdyti dar vieną žmogžudystę, skelbia Meksikos prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA

Durango valstijos kalėjimo prižiūrėtojai yra kaltinami tuo, kad kaliniams skolindavo automobilius ir ginklus bei leisdavo jiems palikti kalėjimo teritoriją, kad šie galėtų įvykdyti užsakomąsias žmogžudystes kaimyninėje Koahuilos valstijoje. Atlikę savo kruviną darbą, žmogžudžiai kuo ramiausiai grįždavo į savo kameras kalėjime.

REKLAMA

Skelbiama, kad pagrindiniai įtarimai krenta ant kalėjimo direktoriaus ir mažiausiai dviejų jo pavaldinių pečių. Tyrėjai skelbia, kad iš kalėjimo taip buvo paleistas ne vienas žudikas.

Pareigūnai, vykdydami tyrimą dėl Toreono mieste įvykdytų žmogžudysčių, netruko išsiaiškinti, kad žudikai naudojo ginklus, kurie buvo specialiai skirti Durango valstijoje esančio Gomezo Palacioso kalėjimo apsauginiams. Skelbiama, kad žudikai specialiai būdavo paleidžiami iš kalėjimo, kad galėtų įvykdyti užsakomąją žmogžudystę. Apsauginiai jiems paskolindavo savo ginklus ir skirdavo tarnybinius automobilius.

Koahuilos valstija yra pasienyje su JAV, todėl čia narkotikų karteliai itin aktyviai kovoja dėl narkotikų kontrabandos kelių kontrolės. Skelbiama, kad „Zeta“ kartelis kovoja su savo buvusiu sąjungininku „Įlankos“ karteliu, kuriam padeda labiausiai ieškomo Meksikos nusikaltėlio Joaquino Guzmano vadovaujamas „Sinaloa“ kartelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų