REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštoji tema“ šįkart skirta kontrabandai. Dailius Dargis straipsnyje „Kontrabanda maitina politikus“ svarsto apie valdžios ketinimus įteisinti nelegaliai įgyto turto, kurį kontrabandos kunigaikščiai dažniausiai perrašo savo giminaičiams, konfiskavimą. Kalbant apie kontrabandą retai minimi stambūs vadeivos, kurstytojai ir korumpuoti politikai. Nors yra žinių, kad kontrabandininkai šelpia ne vieną politinę partiją.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – „Lietuviškas stalinizmas ir terorizmas“. Su Eglės Kusaitės byla dirbantis Generalinės prokuratūros prokuroras Justas Laucius viešai prasitarė:  „Kai kurių asmenų teigimas, kad Lietuvoje atliekant ikiteisminį tyrimą gali būti nepaisoma žmogaus teisių, yra nesuderinamas su demokratinės visuomenės principais, turi nusikalstamų požymių ir turi būti teisiškai įvertintas“. Už tokį pareiškimą jis buvo nušalintas nuo bylos.

REKLAMA

Teisėsaugos ir kriminalų temoms skirtame „Tryliktajame puslapyjes“ – Dailius Dargio straipsnis „Aplinkosaugininko atakos – smūgis Kernavės veteranui“. Čia rašoma apie Valiukiškių kaime gyvenantį Arvydą Jankauską, kuris dar ir šiandien sunkiai suvokia, kad už geras kūrybines idėjas ir aktyvią veiklą gali sulaukti aršaus puolimo ir nuolatinių atakų ne tik iš pavydžių kaimynų, bet ir buvusių rajono vadukų bei nusikalstamo pasaulio veikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“  Stasys Jokubaitis, savaitraščio „Gimtasis kraštas“ vyr. redaktorius, teigia, kad bulvarinės naujienos skaitytojams atsibodo, o Lietuvos žiniasklaidai trūksta gilumo ir objektyvumo.

„Pinigų skonyje“ aprašomi nauji apribojimai JAV finansų sektoriui. Jie daugiausiai nukreipti į bankų prisiimamos rizikos mažinimą ir vartotojų apsaugos didinimą. Joje taip pat numatyta, kad Vyriausybė turės didesnes galias riboti bet kurios kompanijos veiklą, jeigu bendrovė taps tokia didelė, kad jos žlugimas galėtų pažeisti ekonomiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ -  interviu su legendiniu Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėju ir krepšinio specialistu Sergejumi Jovaiša. Jis itin kritiškai žiūri į žaidėjus, kurie atsisako ginti šalies rinktinės garbę.

Rubrika „Ateities pranašai“ skelbiama, jog JAV fizikai mano radę priežastį, kodėl egzistuoja materialusis pasaulis.

„Spindinčiame gyvenime“ šįkart apie senatvės spindesį – gruzinė Antisa Khvičava sulaukė 130-ojo gimtadienio ir, patvirtinus jos gimimo datą, tapo seniausiu žmogumi pasaulyje.

REKLAMA

Tai anaiptol ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausiame „Balsas.lt savaitės“ numeryje (arba pele paspaudę naujausio „Balsas.lt savaitė“ numerio viršelį.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų