REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balti berankoviai marškinėliai nelabai gynė nuo kaitros ir dar mažiau – nuo vabzdžių. Justės pasivaikščiojimas paupiu pradėjo varyti iš proto ne tik ją pačią, bet ir iš paskos besivelkantį Donatą.

REKLAMA
REKLAMA

Nevertėjo jam garsiai stebėtis nuo šilumos susitraukiančiomis suknelėmis, oi nevertėjo. Vien kruopų ir salotų dieta įkyri tą pačią akimirką, kai būna paskelbta.

REKLAMA

Suolelis pasitaiko pačiu laiku. Kaip ir dera susipykusioms poroms, abu prisėda priešingose jo pusėse. Skysta alksnio laja teikia ne penkių žvaigždučių pavėsį, bet iki artimiausios užeigos tektų vilktis dar 20 minučių ir tokia perspektyva visai nevilioja.

Donato kepurėlė su snapeliu, tad prasiskverbiantys spinduliai netrukdo stebėti pažįstamą aplinką.

Po ilgo susirašinėjimo, prieš porą metų jie pirmą kartą „gyvai“ susitiko toje pačioje vietoje, tik kitame krante. Dabar ten sėdi kita jauna porelė.

REKLAMA
REKLAMA

Jis prisimena kiekvieną ano pasimatymo akimirką. Tada irgi buvo karšta. Saulės akiniai ant kiek riestos aprasojusios Justės nosytės. Balta žaisminga skrybėlaitė, prilaikanti nepaklusnias garbanas. Po suolu sukryžiuotos blauzdos ir ant suolo atlošo ištiestos rankos. Galėjo prisiekti, sėdint šalia, per nėriniuotos iškirptės kraštą netgi matėsi spenelio siluetas. Nei tada, nei kada vėliau jis šios smulkmenos neminėjo. Tai buvo jo mažytė, kiek vaikiška, paslaptis.

Bendru nebyliu sutarimu, kalbėjosi jie tada apie viską pasaulyje, tik ne apie jausmus. Atrodė, ištarus garsiai, jie materializuosis ir nukris it cukraus vata į balą. Ir išvis, negi būtina sakyti, ką jauti, negi ir taip viskas nėra aišku, kaip ant delno? Argi būtina seilėtis, kaip kokiam pienburniui Romeo?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Negi iki šiol ji nesupranta, kad ji pati geriausia ir mieliausia, kad ji visa bendrai ir kiekviena jos dalelė atskirai yra brangiausia ir nuostabiausia, ką jis turi? Negi gali pamanyti, kad vienokia ar kitokia apsivilkta suknelė ką nors keičia ir reiškia nors kiek daugiau, nei pernykštis sniegas?

Mintys apie sniegą gražina į visai nežiemišką aplinką. Donatas iš krepšelio išima rasotą vandens butelį ir pastumia link suolelio vidurio. Atsisukusiam brangiausiam veidui pasiunčiamas oro bučinys ir be garso ištariama „myliu“.

REKLAMA

Šypsena, gimusi lūpų kampučiuose, plečiasi ir tirpdo rūsčią Justės išraišką. Donatas prisislenka artyn ir ranka paliečia jos petį.

Butelis keliauja iš lūpų į lūpas. Galiausiai lūpos atsisako butelio tarpininkavimo ir susijungia nenumalšinto troškulio bučinyje.

Ką pagalvojo kitame krante sėdinti pora, matydama tokį vaizdą ir ar jie išvis ką nors matė, be vienas kito, istorija nutyli. Greičiausiai jie buvo užsiėmę kalbomis apie viską pasaulyje ir dėl to visas pasaulis jiems neegzistavo.

Vytautas

Turi pikantišką istoriją – parašyk ją ir laimėk nuostabią fotosesiją, kurią tau dovanoja Vanile.lt.Profesionalūs Vanile.lt fotografai padovanos tau nuostabių akimirkų! Į fotosesiją galėsi pasikviesti draugus, galbūt, norėsi nusifotografuoti su savo vaikučiu arba mylimuoju, o gal visada svajojai apie profesionalią erotinę fotosesiją...?

Vanile.lt kartu su „Balsas.lt/S“ padės įgyvendinti savo svajones ir įsiamžinti nuostabiam fotoalbumui!

Istorijas siųsk el. paštu [email protected] iki liepos 31 dienos. Visos istorijos bus publikuojamos!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų