REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tam tikrų drąsių, originalių, ekstravagantiškų ar pikantiškų reklamų pasirodymas nelieka nepastebėtas. Vieną tokių pristatė pasaulinio garso mados namai „Givenchy“.

REKLAMA
REKLAMA

Kurdami naują rudens ir žiemos sezonams skirtą reklamą, fotografų duetas Mert & Marcus didžiausią dėmesį skyrė sodriai spalvų paletei, įtaigioms pozoms ir gražiems „Givenchy“ drabužiams. Joje nusifotografavo garsūs modeliai Mariacarla Boscono, Catherine McNeil, Malgosia Bela ir Joan Smalls.

REKLAMA

Iš pirmo žvilgsnio, šie kadrai labai nesiskiria nuo kitų mados ir reklamos fotosesijų. Visgi nemažai prieštaringų vertinimų sulaukta paaiškėjus, jog vienas iš fotosesijoje dalyvavusių modelių yra transeksualas Leo Cerezo (dar kitaip vadinamas Lea T). Jis yra mados namų „Givenchy“ kūrybos direktoriaus Riccardo Tisci asistentas. Reklamoje Lea T. atrodo kaip aristokratiška ir rafinuota mergina.

Po šių nuotraukų pasirodymo R. Tisci nepagailėjo gerų žodžių apie savo asistentą, kurį pavadino šeimos dalimi. Teigiama, jog tai yra pirmoji oficiali mados reklama, kurioje nusifotografavo tokio tipo modelis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų