REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos mėnesį Lietuvą alinant kaitrai, keliskart padidėjo ne tik ledų ir mineralinio vandens pardavimai. Parduotuvėse graibstybe graibstomi ir nuo karščio apsisaugoti padedantys ventiliatoriai. Gyventojai ima skųstis, kad šių elektros prietaisų jau sunku rasti.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt kalbinta „Senukų prekybos centro“ informacijos centro darbuotoja Renata Augaitė sakė, jog ventiliatorių pardavimai parduotuvėje šią vasarą, lyginant su pastarųjų metų vasaromis, išaugo du kartus. „Ventiliatorių likučių turėjome iš tiesų nemažai, bet tiek prietaisų, kiek buvome suplanavę parduoti per visą vasarą, jau nebeliko, o kitą siuntą gausime tik rugpjūtį. Su pernai vasaros pardavimais šiųmečių net negalima lyginti – žmonės juos išpirko iš karto, kai tik prasidėjo karščiai“, – pasakojo R. Augaitytė.

Su ventiliatorių trūkumu susiduria ir kitas Vilniuje įsikūręs prekybos centras „Ermitažas“. Jo Informacijos padalinio atstovė sakė, kad, nors į „Ermitažą“ prekės atvežamos dažnai, ventiliatorių nebelieka po vienos–dviejų dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų