REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją rugpjūčio dieną Klaipėdoje įvyksiančiame britų dainininko Mikos pasaulinio turo koncerte pasirodys ir dvi lietuvių grupės – „InCulto“ ir „Skamp“. Abi grupės atliks maždaug po 45 minučių programą, kuri taps įvadu į vieną didžiausių šių metų muzikos renginių Lietuvoje. Tikimasi, kad Kruizinių laivų terminale vyksiantį koncertą stebės tarp 10-15 tūkstančių žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvių muzikantai galimybę pasirodyti britų atlikėjo koncerte vertina kaip linksmą nuotykį. „Visada smagu sudalyvauti tokiame dideliame renginyje, o tuo pačiu aplankyti ir Jūros šventę. Tikimės kaip reikiant palinksminti žiūrovus“, – sakė „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis. Koncerto organizatorių „Medusa Concert“ nuomone, lietuvių grupių pasirodymai praturtins renginį ir pratęs šventę žiūrovams.

REKLAMA

Klaipėdoje pasirodys ir grupė Klaipėdoje pasirodys ir grupė "Skamp" (R. Dačkaus / Fotodiena.lt nuotr.)

Per savo karjerą Mika išleido du didelės sėkmės sulaukusius albumus. Debiutinis „Life in Cartoon Motion“ pasirodė 2007 metais ir pelnė dainininkui „Brit Awards“ apdovanojimą bei „Grammy“ nominaciją. Iki šiol pasaulyje yra parduota arti 6 milijonų šio albumo vienetų. Praėjusiais metais Mika išleido savo antrąjį albumą „The Boy Who Knew Too Much“.

Pasaulinio turo „MIKA World Tour  2010“ pasirodymo metu Klaipėdoje dainininkas atliks ne tik dainas iš savo naujojo albumo, tarp kurių puikuojasi hitas „We Are Golden“, bet ir jį labiausiai išgarsinusius kūrinius: „Relax, Take It Easy“, „Grace Kelly“, „Big Girl (You Are Beautiful)“, „Love Today“ ir kitus. Atlikėjo komanda į Lietuvą atsigabens gausybę savo garso ir vaizdo technikos, rekvizito ir kostiumų. Bilietus į šį koncertą platina „Tiketa“. Bilietai brangs nuo liepos 23 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų