REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos ir Baltijos valstybių užsakomųjų skrydžių bendrovė „flyLAL charters“ keičia prekės ženklą. Nuo šiol pasauliui ji bus žinoma kaip poilsinių kelionių oro linijos „Small Planet Airlines“.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagrindinė pokyčių priežastis yra geografinė plėtra ir strateginės verslo krypties suformavimas. Per dvejus veikos metus išaugome keturgubai. 2008 m. pradėję nuo poros lėktuvų, skraidančių tik iš Vilniaus, šiuo metu skrydžius vykdome iš keturių Europos Sąjungos valstybių – Lietuvos, Lenkijos, Estijos ir Italijos. Vilnius tampa tik viena iš keturių mūsų bazių, o jau šių metų pabaigoje iš Italijos skraidys daugiau aviakompanijos lėktuvų, nei iš Lietuvos. Senasis prekės ženklas nebeatitiko tarptautinės vystymosi krypties, todėl buvo nuspręsta jį keisti“, - teigia „Small Planet Airlines“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

REKLAMA

Bendrovės vadovas pabrėžė, kad „Small Planet Airlines“ ir toliau išlieka užsakomųjų skrydžių bendrove, kuri skrydžius vykdo bendradarbiaudama su kelionių operatoriais ar kitomis bendrovėmis.

V. Kaikario teigimu, avialinijos neseniai gavo Susisiekimo ministerijos leidimą vykdyti reguliariuosius skrydžius, tačiau tai buvo padaryta tik tam, kad ateityje būtų galima pasinaudoti Tarptautinio Vilniaus oro uosto nuolaidomis ir būtų atpiginta skrydžio kaina atostogauti skrendantiems keleiviams.

REKLAMA
REKLAMA

Skrydžio metu, anot bendrovės, keleiviams bus siūloma paskaityti naujausią spaudą ar pasirinkti gėrimų, maisto ir kitų prekių iš atnaujinto katalogo. Metų pabaigoje bendrovė taip pat planuoja keleiviams pasiūlyti nešiojamus „iPAD“ kompiuterius su plačiu žaidimų, filmų ir kitų pramogų pasirinkimu. Mažieji keliautojai galės gauti žaisliuką ar spalvinimo knygelę, be to bus sukurtas specialus vaikų gėrimų ir maisto meniu.

Kitų metų pradžioje orlaivių sėdynės bus pradėtos keisti į Jungtinės Karalystės gamintojo „Acro Aircraft Seating“ naujas ergonomiškas kėdes, kuriose dėl specialios konstrukcijos bus patogiau sėdėti ir skirta daugiau vietos kojoms.

Bendrovės vadovas pabrėžė, kad „Small Planet Airlines“ stengsis kurti smagių kelionių įspūdį. Jau šiais metais bendrovės orlaiviai bus perdažyti ryškiomis ir nuotaikingomis spalvomis, o jų uodegas papuoš aviakompanijos logotipas – spalvotas gaublys. Bus atnaujintos ir orlaivių palydovų uniformos. Klasikines uniformas pakeis atostogų dvasią geriau atspindėsiantis laisvesnis stilius, kurį specialiai „Small Planet Airlines“ sukūrė dizainerė Kristina Kruopienytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų