REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė antradienį baigė treniruočių stovyklą Druskininkuose. Trečiadienį vakare komanda rinksis Palangoje, kur prasidės antrasis pasirengimo čempionatui etapas.

REKLAMA
REKLAMA

Jei neįvyks nenumatytų kliūčių, sekmadienį prie rinktinės prisijungs sutartį su Toronto "Raptors" ekipa neseniai pasirašęs Linas Kleiza.

REKLAMA

Palangoje komanda bus iki liepos 29-osios dienos, o po to persikels į Šiaulius, kur liepos 31-ąją dieną sužais pirmąsias kontrolines rungtynes su nacionaline Suomijos rinktine.

Rinktinės vyr. treneris Kęstutis Kemzūra kol kas neapsisprendė, kuriuos krepšininkus kvies iš rezervinės rinktinės: "Noriu sulaukti, kol iš Kinijos grįš komanda, pakalbėsime su treneriais, išgirsime jų nuomones apie vieną ar kitą žaidėją ir tada priimsime sprendimą, kokius žaidėjus dar verta pakviesti išbandyti jėgas su pagrindiniais kandidatais".

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu kalbėdamas su TV3 televizija K.Kemzūra teigė, kad didžiausią nerimą ir toliau kelia įžaidėjo pozicija. Trenerio teigimu, į šią poziciją bus ir toliau bandomi įvairūs kandidatai bei kuriamos specialios užduotys atakuojančio gynėjo pozicijoje rungtyniausiantiems krepšininkams.

Maloniausia staigmena pirmoje pasirengimo dalyje treneriui tapo Martynas Pocius ir Martynas Gecevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų