REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Reklamos auka. Tik taip ir niekaip kitaip nebūtų galima pavadinti vargšo asilo, privertusio sustingti ir pakraupti vieno Rusijos paplūdimio poilsiautojus. Sklandymą parašiutais virš vandens siūlęs privatus paplūdimio klubas savo paslaugas nusprendė reklamuoti parašiutu į orą iškėlęs asilą.

REKLAMA
REKLAMA

Reklamos akcija neliko nepastebėta: vargšo mirtinai išsigandusio gyvūno klyksmas buvo girdėti virš viso paplūdimio, esančio netoliese Golubitskajos kaimo Pietų Rusijoje, jį išgirdę vaikai pradėdavo verkti, o policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl itin žiauraus elgesio su gyvūnais, rašo „Mail Online“.

REKLAMA

Galiausiai gyvūnas buvo nuleistas žemyn itin žiauriu būdu – tiesiog nutempus jį tiesiai per vandenį. Susirūpinę poilsiautojai puolė gelbėti asilą, kad šis nepaskęstų.

Reklamuodamas paslaugas, paplūdimio klubas skraidino asilą parašiutu (Scanpix nuotr.)Reklamuodamas paslaugas, paplūdimio klubas skraidino asilą parašiutu (Scanpix nuotr.)

Asilas bliovė, vaikai verkė, – pasakojo Krasnodaro milicijos atstovė Larisa Tučkova. – Ir niekam neužteko proto kreiptis į pareigūnus.“ Vis dėlto, pasakojo ji, poilsiautojai neįtikėtiną vaizdą užfiksavo vaizdo kameromis ir skambučiais užbombardavo vietinio laikraščio redakciją.

REKLAMA
REKLAMA

Vietos žurnalistai pasakojo, kad asilas skrido taip aukštai, jog vaikai verkdami klausė tėvų, kodėl kažkas įkišo šuniuką į parašiutą. „Gyvūnas buvo nuleistas žemyn labai žiauriai. Jie tempė jį keliolika metrų per vandenį, kol galiausiai pusgyvis asilas pasiekė krantą, – pasakojo vietinio laikraščio redaktorė Elena Iovleva. – Tai stulbinantis incidentas net šalyje, kurioje žiaurus elgesys su gyvūnais yra plačiai paplitęs.“

Tyrimą pradėję pareigūnai pasakojo, kad už tokį nusikaltimą didžiausia bausmė, kurios galima sulaukti, yra kalėjimas iki dviejų metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų