REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Mums maždaug 30 metų, turime du vaikus, dabar jie – turguje, prekiauja uogomis, o mes patys prašome žmonių maisto, pinigų“, – tokį pasakojimą repetavo Karina Krysko viename sostinės Senamiesčio kiemelyje, virtusi neatpažįstama ponia.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje „Turtuoliai ir vargšai“ sutikę nusifilmuoti Karina Krysko ir Saulius Skambinas grimuotojų buvo paversti tikrais sostinės benamiais, kurių pagrindinė užduotis – surinkti kuo daugiau pinigų bei maisto.

REKLAMA

Mylėtų net ir tokią

Karinos sužadėtiniui stilistai ir grimuotojai pritaikė ūsus, rudus, ilgokai šampūno nemačiusius plaukus, treningines kelnes bei džinsinį švarką trumpokomis rankovėmis.

Saulius Skambinas ir Karina Krysko tapo benamiais (R. Dačkus / Fotodiena.lt nuotr.)Saulius Skambinas ir Karina Krysko tapo benamiais (R. Dačkaus / Fotodiena.lt nuotr.)

Ne vienas žiniasklaidos atstovas net šūktelėjo pamatęs, kaip pasikeitė šokėjas, tačiau laidos kūrėjai vis dar turėjo priekaištų: „Sauliau, tavo rankos pernelyg švarios“, – sakė projekto koordinatorė Violeta Karaliūnaitė į savo vaidmenį įsijautusiam S. Skambinui.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakojo, kad į filmavimą atvykusią porą paversti benamiais itin sunku, mat abu jie – grįžę iš pajūrio, tamsiai įdegę, o Karinos dar ir specifiniai veido bruožai. Grupės „69 Danguje“ atlikėja net ir po ilgo stilistų darbo buvo atpažįstama, tad jai patarė kuo mažiau rodyti veidą, mažiau šypsotis, mat net specialus grimas negalėjo paslėpti švytinčios šypsenos.

Pora čia pat prie studijos laiptų suvaidino kelias scenas, o atlikėja šypsodamasi pasakojo, kad po to, kai ją nugrimavo, gerai pasvarstęs S. Skambinas prisipažino, jog mylėtų ją net ir taip atrodančią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spaudžia širdį matant išmaldos prašančias močiutes

Paklausta, kaip pati reaguoja į benamius, prašančius pinigų arba maisto, K. Krysko tvirtino, kad stengiasi visuomet paaukoti, nupirkti maisto, jei tik tai yra įmanoma. „Man tiesiog širdį suspaudžia. O ypač gaila močiučių, kurios, tikrai matosi, yra vienišos, sušalusios, netgi neprašo paaukoti, tiesiog stovi ištiesusios ranką“, – pasakojo dainininkė.

Karina Krysko (R. Dačkaus / Fotodiena.lt nuotr.)Karina Krysko (R. Dačkaus / Fotodiena.lt nuotr.)

Pasak jos, prasidėjus sunkmečiui gatvėse atsirado daugiau žmonių, prašančių pagalbos. „Kažkaip vienu metu jau visai nebebuvo matyti gatvėse tokių žmonių, o dabar – vėl labai daug“, – sakė Karina.

REKLAMA

Sunkiausia prieiti ir paprašyti pinigų

Mergina neslėpė, kad sunkiausia bus prieiti prie žmonių ir paprašyti pinigų arba maisto. „Neįsivaizduoju, kaip tą reikės padaryti. Dar gerai, kad mudu su Sauliumi dviese, o nes Nijolei (Nijolei Pareigytei – Balsas.lt) vienai buvo labai sunku“, – prisiminė K. Krysko.

Tą patvirtino ir V. Karaliūnaitė, pasakojusi, jog netgi protokolo specialistui Arminui Lydekai teko ilgą laiką drąsintis, kad galėtų prieiti prie žmonių ir paprašyti pinigų. „Jis praleido septynis ar aštuonis žmones, kol galų gale išdrįso prieiti“, – prisiminė projekto koordinatorė.

REKLAMA

Saulius Skambinas ir Karina Krysko tapo benamiais (R. Dačkus / Fotodiena.lt nuotr.)Saulius Skambinas (R. Dačkaus / Fotodiena.lt nuotr.)

Vis dėlto geros nuotaikos pora neslėpė. K. Krysko priėmė šį kvietimą filmuotis persirengus tarsi iššūkį, tuo tarpu S. Skambinas prieš sutikdamas svarstė kiek ilgiau. „Labiausiai norėčiau, kad niekas neatpažintų“, – prisipažino atlikėja ir pridūrė, kad jai neramu dėl to, kaip į šį persirengimą reaguos tikri benamiai.

Kaip pora atrodė prieš pasikeitimus, galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų