REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį sutartį su Katalonijos klubu pasirašęs Adriano Correia Claro pirmadienį pirmą kartą pasimatavo "Barcelona" marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Rudenį 26 gimtadienį švęsiantis žaidėjas "Barcai" turėtų atstovauti keturis sezonus.

Saugo ir gynėjo pozicijose žaisti galintis brazilas šiandien buvo pristatytas žurnalistams Camp Nou stadione. Nors pati ceremonija buvo itin kukli, nes stadionas šiuo metu rekonstruojamas ir į jį nebuvo įleisti sirgaliai, Adriano nepamiršo padėkoti visiems, kurių dėka jis atsidūrė Katalonijoje.

REKLAMA

"Barcelona" klube Adriano vilkės 21 numeriu pažymėtais marškinėliais.

"Puikiai suvokiu, kokia atsakomybė man tenka, tačiau aš negalėjau praleisti tokios progos. Ši diena yra labai svarbi mano gyvenime. Aš daug dirbau, kad atsidurčiau čia", - teigė futbolininkas.

Adriano prisipažino, jog buvo gerokai nustebęs, kai "Sevilla" klubo prezidentas Jose Maria Del Nido jam pranešė, jog yra gautas "Barcelona" pasiūlymas.

Universalus futbolininkas teigė nemažai žinąs apie savo naująjį klubą, nes puikiai sutaria su Danieliu Alvesu, su kuriuo iki šiol dažnai bendraudavo telefonu.

"Taip pat norėčiau padėkoti treneriui Josepui Guardiolai už parodytą pasitikėjimą. Esu nepaprastai patenkintas, kad teks dirbti su treneriu, kuris jau yra laimėjęs viską. Pažadu, kad nenuvilsiu ir atiduosiu visas jėgas vardan klubo", - pristatymo ceremonijos metu sakė brazilas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų